Képzelődök, vagy van ilyen?
A szokásos időben mentem aludni, de sokáig csak álmatlanul feküdtem. Mikor végre megtaláltam a kényelmes helyzetet, egy szürke ködszerűen gomolygó árnyékra lettem figyelmes a fehér függöny előtt. Tenyérnyi gömb alakja volt.
Negyed percig nyugodtan gondolkodtam, mi a fene lehet az, mikor egyszercsak úgy tűnt "észrevett".
Elindult felém lebegve, át a tárgyakon. Mikor felért az ágyamra eléggé megijedtem, sikítani szerettem volna, de egyszercsak eltűnt.
Látott már más is hasonlót, vagy csak képzelődtem?
Ne itt vitázzunk ha kérhetem.
A leírásodból nehéz megállapítani mi lehetett. Egyrészt, ilyen alakot bármi felvehet. Másrészt, milyen rezgési szint, energia szint, érzések amiket keltett benned stb. kérdésekkel kéne bombázni téged és még akkor sem kapnánk értelmes választ a kérdésedre, hogy vajon mi volt az?
Az a tény hogy egy káprázat démon lett volna szerintem nem egészen helyt álló. Lehetett szellem, démon, entitás, lény bármi. Ha legközelebb észlelsz hasonlót akkor írd le a pillanatnyi érzéseid és akkor kb meg lehet mondani. A másik dolog, mivel kiskorod óta bírsz egy olyan képességgel ami nekem is van, egyebek mellett, ez a képesség fejleszthető, persze attól függ mire szeretnéd használni. Mivel bírsz képességgel, ezért ezek a dolgok megtalálnak téged, érzékelnek, mivel jeleket adsz ki magadból. Sok ember nem tudja hogy jeleket sugároz ezért történnek vele furcsaságok. Ha meg szeretnéd tanulni hogyan kezeld, zárd le magad stb ahhoz nem olyan személy kell aki pénzért oktat, hanem azért mert szeret tanítani.
A végére: Láttam a múlt héten egy narancssárga gömböt az asztalom alatt, majd ugyan azt kint a ház mögött lebegni:D. Semmit nem éreztem belőle, vannak ilyen "kóbor" energia labdák, vagy van céljuk, vagy nincs:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!