Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Képzelődök, vagy van ilyen?

Képzelődök, vagy van ilyen?

Figyelt kérdés

A szokásos időben mentem aludni, de sokáig csak álmatlanul feküdtem. Mikor végre megtaláltam a kényelmes helyzetet, egy szürke ködszerűen gomolygó árnyékra lettem figyelmes a fehér függöny előtt. Tenyérnyi gömb alakja volt.

Negyed percig nyugodtan gondolkodtam, mi a fene lehet az, mikor egyszercsak úgy tűnt "észrevett".

Elindult felém lebegve, át a tárgyakon. Mikor felért az ágyamra eléggé megijedtem, sikítani szerettem volna, de egyszercsak eltűnt.

Látott már más is hasonlót, vagy csak képzelődtem?

2012. júl. 2. 21:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Ne itt vitázzunk ha kérhetem.

A leírásodból nehéz megállapítani mi lehetett. Egyrészt, ilyen alakot bármi felvehet. Másrészt, milyen rezgési szint, energia szint, érzések amiket keltett benned stb. kérdésekkel kéne bombázni téged és még akkor sem kapnánk értelmes választ a kérdésedre, hogy vajon mi volt az?

Az a tény hogy egy káprázat démon lett volna szerintem nem egészen helyt álló. Lehetett szellem, démon, entitás, lény bármi. Ha legközelebb észlelsz hasonlót akkor írd le a pillanatnyi érzéseid és akkor kb meg lehet mondani. A másik dolog, mivel kiskorod óta bírsz egy olyan képességgel ami nekem is van, egyebek mellett, ez a képesség fejleszthető, persze attól függ mire szeretnéd használni. Mivel bírsz képességgel, ezért ezek a dolgok megtalálnak téged, érzékelnek, mivel jeleket adsz ki magadból. Sok ember nem tudja hogy jeleket sugároz ezért történnek vele furcsaságok. Ha meg szeretnéd tanulni hogyan kezeld, zárd le magad stb ahhoz nem olyan személy kell aki pénzért oktat, hanem azért mert szeret tanítani.

A végére: Láttam a múlt héten egy narancssárga gömböt az asztalom alatt, majd ugyan azt kint a ház mögött lebegni:D. Semmit nem éreztem belőle, vannak ilyen "kóbor" energia labdák, vagy van céljuk, vagy nincs:D.

2012. júl. 3. 18:54
 32/36 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon ritka képesség és nehéz elsajátítani, de én pont tudom a módszerét.Zárd be magad egy 50 méter 112 cm magas toronyba, aminek egy ablaka van és halon, kenyéren, répán élj 35 esztendeig.Utána térj vissza az emberek közé és látni fogod, ura vagy a képességednek. Utolsó válaszolónak: én is láttam már narancsot az asztal alatt, kertben lebegni is egy pár feles után.
2012. júl. 3. 19:21
 33/36 anonim ***** válasza:
Úgy látom valakinek az önérzetébe tiportam...de nézd el nekem hogy ezután a lekezelő kommentár után nincs bűntudatom emiatt. Furcsa hogy a véleményemet azonnal sértésnek veszed. Sajnálom hogy így tettél. De továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy nem démon volt amit látott. (sok okom van rá hogy a véleményemet megtartsam, és ezek közt nincs ott az önérzet) Az illúziók, káprázatok könnyen átláthatók, még az én alsóbbrendű képességeimmel is, a kérdezőnek pedig mint látod élesebbek az érzékei mint az enyémek. Ha valami szándékában áll valakinek, legyen az ember vagy démon, az megnyilatkozik, akármi mögé rejti is. Az illúziókkal takargathatja magát, mégis feltárulnak a szándékai. Ennek a dolognak a szándéka nem károkozás volt, mert akkor okozott volna kárt. Ha módjában állt megtenni, márpedig módjában állt, ugyanis a kérdezőnek esélye sem lett volna elhárítani a veszélyt, akkor okozott volna kárt. A pillanatnyi riadalom nem károsodás. Amikor valami a félelmekből táplálkozik, az egyértelműen kiderül. Mint mondtad az illúziókkal csak fokozza a félelmet, hogy többet táplálkozhassék. De ha az ember félelmeit gerjesztik, és abból erőt merítenek, azt még a legtompábbak is észreveszik. A démonok nem erősebbek az embereknél, csak ha az ember alárendeli magát nekik. Esendőbbek mint az emberek, paraziták. Legalábbis ez a te káprázatdémonod mindenképpen az. A paraziták pedig gyengék. Egy parazitát bárki le tud győzni, akit megtanítanak a hogyanra. Még énis, pedig mint a magad gyengéd módján jelezted, elég tapasztalatlan vagyok. De van egy velem született képességem, azaz kettő. Az egyik az empátia, ami nem nagy cucc, mert minden normális ember empatikus. Az empátia pedig érzelmi köteléket alkot a személy, és az őt környező érzelmi világ között. A kérdező valószínűleg szintén empatikus alkat, és emellett az érzékelése is erősebb. Így közte, és aközött, ami körülveszi állandó kapcsolat van. Akárhogy is rejti illúziók mögé magát valami, a szándéka úgy süt belőle, mint tábortűzből a forróság. A szándékot, ha egyszer kinyilvánítod, nem tudod elrejteni, mert sugárzik belőled. Nemtudom hogy a démonok hoznak e létre gondolatformákat amikor kinyilvánítják a szándékaikat, ebben te vagy a szakértő:) De az általános érzelmi közeget megtölti a szándékuk, így érezhető mire készülnek. Ijedelmet pedig nem csak gonosz és kártékony dolgok okozhatnak, hanem váratlan és ismeretlen dolgok is. Én a kérdező kérdésében ez utóbbit látom. Ha káprázatdémon lett volna az amit lát, már a megpillantásakor érezte volna hogy valami nem jó történik. De ha ragaszkodsz az álláspontodhoz, szerintem a legjobb ha a meggyőzésünkre egy jól kidolgozott érvelést hozol fel. Megkérnélek, hogy a sértéseket, és a lekicsinylést hagyd ki az érvelésből, mert tisztában vagyok a képességeimmel, nem kell róluk tájékoztatást adnod. Emberből vagyok, és a lekezelés nekem is rosszul esik. Előre is köszönettel. Ja igen. Kedves kérdező, elnézésedet kérem hogy a posztodból vitafórumot csináltunk. Azthiszem ezt a démonszakértő kommentáló nevében is mondhatom.
2012. júl. 3. 20:25
 34/36 anonim ***** válasza:
Nektek komolyan vmi fantasy könyvet kéne írnotok, olyan jó meséket találtok ki xD
2012. júl. 3. 20:31
 35/36 anonim ***** válasza:
nem
2012. júl. 3. 22:48
 36/36 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek! :)
2012. júl. 5. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!