Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok én most képzelődök,...

Lányok én most képzelődök, vagy veletek is így van?

Figyelt kérdés
Miért van az, ha otthon belenézek a tükörbe akkor nem látom magam kövérnek, normális, elfogadható az alakom, de ha elmegyek valamilyen ruhaboltba vásárolni, szinte kivétel nélkül minden tükörbe úgy nézek ki mint egy kis töltött galamb? Otthon indulás előtt megnézem magam, jajj de csinos vagyok és a boltig mintha felszedtem volna plusz 5-6kgt. De csak a próbafülkékben. Az utcai tükrökben úgy nézek ki, mint az otthoniakban. Most melyik mutatja a valóságot?
2012. jún. 30. 14:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én is másnak látom magam a próbafülkében :) Pedig nálunk többtükör is van, valamelyik picit torzít. Szerintem a fények miatt is fura lehet. Pld. tegnapelőtt fekete falas-fekete függönyös fülkébe mentem, minimális spot-lámpával, na ott nagyobbnak tűntem. Utánamásik boltban rószaszín függöny, világos falak, normálisabb világítás, ott meg azt láttam amit itthon... Hát nem tudom. Gyakran megtévesztő :) Pld. ami szoknyát az utóbbiban próbáltam, itthon már nagyobbnak tűnt rajtam. Érdekes :)
2012. jún. 30. 14:48
 2/14 A kérdező kommentje:
A fekete próbafülke a Tally Weijles, nem? Na szerintem az a legelőnytelenebb! :D A rózsaszín meg az Orsay? Ott is elég kellemetlen éreztem magam. Remélem az otthoni mutatja az igazságot! Lehet hogy van rajtam egy kis fölösleg (60kg, 164cm) de akkor is nem nézhetek ki úgy ilyen adatokkal. Szerintem simán mondhattam volna, hogy kinézek 67kg-nak.
2012. jún. 30. 14:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezzel már én is találkoztam és olyan szörnyű, hogy tudom hogy annál azért szélesebb vagyok mint amit látok (ez pont a fordítotteset ilyenkor mindig annyira elmegy a kedvem mindentől :)Az otthonitok bizos jó :)
2012. jún. 30. 15:35
 4/14 anonim ***** válasza:

Bocsi előző vagyok ezt egy kicsit elrontottam

1. :) egy :S akart lenni ès pár betűt is lehagytam

Bocsi :(

2012. jún. 30. 15:37
 5/14 anonim ***** válasza:

Más fajta tükröd van otthon ennyi az egész.

nekünk olyan van ami közelről tök jó, de minél messzebb megyek annál jobban torzít és nyújt. Próbáld ki hogy messzebb mész és megtudod. Ha nem torzít egyáltalán akkor az nagyon jó.

2012. jún. 30. 15:41
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
hát ezt nem hiszem el...nem minden tükör egyforma,van amelyik kicsit nagyit és van amelyikkicsinyit vagy vékonyit,nem tudom hogy mondjam.de ez attól függ hogy csinálták a tükröt.édesjóistenemmentsmeg...
2012. jún. 30. 15:52
 7/14 anonim ***** válasza:

Velem is így van!Tegnap voltam pont vásárolni.Itthon néztem,hogy na egész jó ez a cucc,jól áll.Az üzlet tükrében meg csak lestem hogy ki ez a debella?Legalább 10 kilóval többnek láttam magam.Nagyon remélem hogy az otthoni a valós.

Persze olyat is tapasztaltam már,nemtudom melyik üzletben,ahol jóval soványabbnak tűntem.

2012. jún. 30. 16:11
 8/14 anonim ***** válasza:
Velem is igy van. Meg amikor a tükörben nézem magam ami ráadásul nem is torzit ott vékoyn vagyok, de amikor már leféynképeznek akkor olyan mintha máris felszedtem volna 5kg. Nagyon utálom ezt.
2012. jún. 30. 16:16
 9/14 sweetsugar ***** válasza:
Velem is teljesen így van!Különösen az Arénás Tally Weijlben,ha belenézek egy tükörbe mindig úgy érzem,hogy 5kgval tuti nehezebb vagyok:|
2012. jún. 30. 22:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Én nem vékonyabbnak vagy kövérebbnek látom magam, egyszerűen csúnyább az arcom, meg a megvilágítás miatt jobban látszik minden bőrhibám, meg amúgy is minden hibám:D Otthoni tükörben 1000x jobban nézek ki.
2012. jún. 30. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!