Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok én most képzelődök,...

Lányok én most képzelődök, vagy veletek is így van?

Figyelt kérdés
Miért van az, ha otthon belenézek a tükörbe akkor nem látom magam kövérnek, normális, elfogadható az alakom, de ha elmegyek valamilyen ruhaboltba vásárolni, szinte kivétel nélkül minden tükörbe úgy nézek ki mint egy kis töltött galamb? Otthon indulás előtt megnézem magam, jajj de csinos vagyok és a boltig mintha felszedtem volna plusz 5-6kgt. De csak a próbafülkékben. Az utcai tükrökben úgy nézek ki, mint az otthoniakban. Most melyik mutatja a valóságot?
2012. jún. 30. 14:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Láttátok már a Tükrök cimű filmet?:)
2012. júl. 1. 10:57
 12/14 anonim ***** válasza:
A rossz fényviszonyok
2012. júl. 1. 14:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Az a tükör mutatja a valóságot amelyik egyáltalán nem torzít... ( na nem mondom :D )

Ezt úgy tudhatjátok meg, hogy messze mentek a tükörtől, akkor jobban kijön a torzítás. Ha nincs torzítás vagy csak minimális akkor az a valós. egy olyan 5 méter kell legalább.

2012. júl. 2. 22:37
 14/14 MadameViciouse ***** válasza:
Én is veszek észre némi különbséget,ritkán,de azért azt nem mondanám,hogy elszörnyedek,hogy ki az a kövér a tükörbe:D
2012. szept. 18. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!