18 éves fiú vagyok strandra megyek, hol szőrtelenítsek (lányok véleményét kifejezetten várom)?
18 éves vagyok eddig csak az arcomat meg a hónaljamat borotválom rendszeresen. A köldök alatt még nem zavaró de a mellkason már igen. Nem vagyok az a nagyon "divatpasi" tehát nem szeretnék teljesen szőrteleníteni. Ezért sem borotválom pl a lábamat, ami szerintem undorító, bár egyre nagyobb divat. Tehát a mellkasszőrzetre keresek valami megoldást, hogy ne legyen teljesen borotválva sem, de azért dzsungel sem. Ti ezt hogy szoktátok csinálni? Lányok, vélemény?
Aztán ha borotválnám a mellkasomat ott már nagyon rondán néz ki, ha már pár napos a szőr.
Köszi:)
akkor próbáld ki a gyantát. amúgy ha férfias típusú vagy, akkor nem baj, ha szőrös a mellkasod :) az intim részeket még borotváld.
19L
Szerintem egy férfinak az arcán kívül sehol se kellene, még a hónalját sem.
Max. akkor ha a hátán, vállán is van szőr, illetve ha az orrából, füléből kilóg. :) Tehát csak az extrém helyeken.
Intim helyen sem csípem a csupaszt, viszont ott a trimmelés azért jól jön.
Igaz, nem én vagyok a célcsoportod. :)
27/N
Csatlakozom az előttem szólókhoz, sehol nem kell. Én már a szőrtelenített hónaljú pasiktól is frászt kapok, tisztára mint a csupasz csigák. Ez a szőrtelen láb meg... A mellkasodat meg aztán végképp hagyd ahogy van, hacsak nem nézel ki úgy, mint egy neandervölgyi :) Bár gondolom nem.
25/N
Igen az szintén ronda, (nálam most pont ilyen)mikor a mellbimbó körül erősebben nő. Távolról mintha egy karika lenne ott.
Egyébként megkérdezem már ha itt vagyok: mi AZ a trimmelés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!