Képzelődök, vagy van ilyen?
A szokásos időben mentem aludni, de sokáig csak álmatlanul feküdtem. Mikor végre megtaláltam a kényelmes helyzetet, egy szürke ködszerűen gomolygó árnyékra lettem figyelmes a fehér függöny előtt. Tenyérnyi gömb alakja volt.
Negyed percig nyugodtan gondolkodtam, mi a fene lehet az, mikor egyszercsak úgy tűnt "észrevett".
Elindult felém lebegve, át a tárgyakon. Mikor felért az ágyamra eléggé megijedtem, sikítani szerettem volna, de egyszercsak eltűnt.
Látott már más is hasonlót, vagy csak képzelődtem?
túl fáradt voltál ... szerintem csak a képzeleted játszott veled !
mit ettél vagy csináltál lefekvés előtt ? XD
Nem ettem, nem szoktam későn vacsorázni. Szerintem a szokásosat csináltam, Tv, net, aztán alvás. Legalábis, nem emlékszem semmi extrára.
Köszi amugy, megnyugtattatok. :)
Ez egy fénygömbben megnyilvánuló szellem volt! De nem kell félni tőle, mert ezeka tipusú szellemek ártatlanok.
Mint mondtam akkor lett volna baj, ha démon tévedt volna hozzád vagy gonosz szellem.
De ezeka fénygömbszerű szellemek barátságosak, megérezte hogy félsz tőle, ezért nem ijesztgetett, inkább eltűnt. :) És ez jó dolog, a szellemek is tudnak tisztelettudóak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!