Képzelődök, vagy van ilyen?
Figyelt kérdés
A szokásos időben mentem aludni, de sokáig csak álmatlanul feküdtem. Mikor végre megtaláltam a kényelmes helyzetet, egy szürke ködszerűen gomolygó árnyékra lettem figyelmes a fehér függöny előtt. Tenyérnyi gömb alakja volt.
Negyed percig nyugodtan gondolkodtam, mi a fene lehet az, mikor egyszercsak úgy tűnt "észrevett".
Elindult felém lebegve, át a tárgyakon. Mikor felért az ágyamra eléggé megijedtem, sikítani szerettem volna, de egyszercsak eltűnt.
Látott már más is hasonlót, vagy csak képzelődtem?
2012. júl. 2. 21:52
12/36 A kérdező kommentje:
Hosszú lenne leírni, és mivel egy másik kérdésben már írtam, belinkelem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
2012. júl. 2. 22:22
13/36 anonim válasza:
Feketében kicsit félelmetesebb lett volna szerintem. Bár személy szerint én hozzá vágtam volna a szekrényt hirtelenjében.
14/36 A kérdező kommentje:
Én is nagyon megijedtem. Mit csinál, ha esetleg hozzám ér. Alig tudtam utána elaldudni.
2012. júl. 2. 22:32
15/36 A kérdező kommentje:
*elaludni
2012. júl. 2. 22:32
16/36 anonim válasza:
Nem biztos hogy csinált volna valamit is. Tippre nem emberi kísértet volt. Féltél tőle azelőtt hogy elindult feléd?
17/36 A kérdező kommentje:
Nem. Csak nagy nyugodtan néztem. Távolról nem tűnt veszélyesnek. Csak mikor elidult felém, akkor paráztam be...
2012. júl. 2. 22:34
18/36 anonim válasza:
Akkor nem ártott volna ha elér. Amúgy is ha ártani akart volna akkor nem vonul vissza. Szerintem csak felfigyelt rá hogy figyeled. Amikor te megijedtél, valószínű ő is. A szellemek nem sokat látnak a fizikai testedből, de az érzelmeidet észlelik.
19/36 A kérdező kommentje:
Köszi, ez érdekes, nem is tudtam. :)
De vajon mit keresett a szobámban?
2012. júl. 2. 22:48
20/36 anonim válasza:
Nagyon vigyázz, mert ha még egyszer megjelenik, akkor el kell menned orvoshoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!