Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Képzelődök, vagy van ilyen?

Képzelődök, vagy van ilyen?

Figyelt kérdés

A szokásos időben mentem aludni, de sokáig csak álmatlanul feküdtem. Mikor végre megtaláltam a kényelmes helyzetet, egy szürke ködszerűen gomolygó árnyékra lettem figyelmes a fehér függöny előtt. Tenyérnyi gömb alakja volt.

Negyed percig nyugodtan gondolkodtam, mi a fene lehet az, mikor egyszercsak úgy tűnt "észrevett".

Elindult felém lebegve, át a tárgyakon. Mikor felért az ágyamra eléggé megijedtem, sikítani szerettem volna, de egyszercsak eltűnt.

Látott már más is hasonlót, vagy csak képzelődtem?

2012. júl. 2. 21:52
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Simán csak betévedhetett. Megesik. Vagy volt valami ami felkeltette az érdeklődését. Mivel nem tudni mi volt az, így azt sem lehet tudni minek ment oda.
2012. júl. 2. 23:00
 22/36 A kérdező kommentje:

Amugy ennél volt rosszabb is.

Egyszer estefelé egy utcában sétáltam anyukámal. Mikor fordultunk volna be a sarkon, én reflexből félrehúztam Anyut. Abban a pillanatban megjelent ott egy fekete árnyékalak, és elrohant mellettünk.

Mondhatom, nagyon megijedtem.

Hazafelé úton valami végig követett, megjelent majd eltűnt. Azóta nem járok arra este.

2012. júl. 2. 23:00
 23/36 anonim ***** válasza:
Akkor tudod mi a különbség aközött ami ártalmas, és aközött ami nem. A leírásból sejthető, hogy a régebbi esetnél érezted a nem jó szándékot. Egyébként anyukád is látta az árnyalakot?
2012. júl. 2. 23:08
 24/36 A kérdező kommentje:

Anyu nem, csak érzékelte az utca nyomasztó légkörét. Hirtelen húztam őt félre, tehát arra figyelt.

Akkor tényleg féltem. Kiskorom óta körülvesznek rejtélyes dolgok (Anyut a születésem után visszatérő rémálmok és itt-ott megjelenő látomások gyötörték, amik soha azelőtt).

Előre látok álmokban, és gyakran érzek meg dolgokat.

2012. júl. 2. 23:14
 25/36 anonim ***** válasza:
Régen nagyon vágytam a tisztánlátás képességére. Aztán belegondoltam hogy az aurán kívül mimindent látnék még, és meggondoltam magam. Szerencsére az érzékelésem is elég tompa, szóval az ilyen jelenségeket nem nagyon veszem észre. Lehet hogy érzékenyebb alkat vagy, és ezért észlelsz ilyen eseményeket. Az hogy áldás vagy átok, meg a hozzáállásodon múlik.
2012. júl. 2. 23:17
 26/36 A kérdező kommentje:

Igen, érzékenyebb vagyok.

Sosem akartam ezt látni, ebbe beleszülettem. Az aurát am én is látom (erre sok ember képes), ez tanulható akkor is, ha nem rendelkezel furcsa képességekel.

Anyuék már gondoltak rá, h elvisznek egy természetgyógyászhoz, spiritisztához vagy bárki ezzel foglalkozó egyénhez, mert ez már több mint furcsa.

Lenne értelme?

2012. júl. 2. 23:26
 27/36 anonim ***** válasza:

Ez nem egy szellem volt.A szellem nem tud észrevenni téged és nem gömb alakú. A véleményem szerint egy káprázat démon szórakozik veled.Ez a démon különböző illúziókat generál és a félelmedből táplálkozik.Ezt a démont kétféleképpen tudod elűzni.Első mód:Ha legközelebb látod az illúzióját egy csepp félelem se legyen benned, ez után a démon látja, hogy nem félsz tőle és tovább áll.Második mód: hívj egy ördögűzőt.

Tóth Jakab, démonológus

2012. júl. 3. 00:20
 28/36 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó kommentelő. Az elméleted csak ott sántít, hogy amíg el nem indult a kérdező felé addig a kérdező nem félt, tehát nem volt étvágygerjesztő. Másodszor pedig pont akkor szívódott fel amikor a kérdezőnk megijedt. Ha az lenne, amire te gondolsz, akkor épp a megrémülés pillanatában kellett volna felerősödnie, és rátapadnia. A démonok jelenlétében mindig negatív érzelem tapasztalható, mégha nem is félelem. Ha démonológus vagy, ahogy azt mondod, tisztában kell lenned azzal, hogy a démonok az érzelmi szféra disszonáns részein csatangolnak, ebből táplálkoznak, és ezt sugározzák magukból a környezetbe. A fentebb leírt jelenés nem sugárzott félelmet. Nagyon sok másféle dolog is cirkál azokban a régiókban, ahol te a démonjaid sejted, nem minden démon ami ott van.
2012. júl. 3. 08:10
 29/36 anonim ***** válasza:
És most válasz a kedves kérdezőnek: Nem jó ötlet spiritisztához vagy jósnőhöz menni, Mert ezek az emberek szinte kivétel nélkül csalók, és hazugok. Pénzért becsapnak téged. Nagyon kevés ember van aki tudna veled erről a témáról érdemi diskurzust folytatni, mert kevesen születnek érzékenységgel, és még kevesebben vannak akik felnőtt korukra is megtartják. A szülők, az iskola, a társadalom általában kineveli az emberekből ezt az érzéket, mert nem normális, képzelgés, satöbbi. A kérdés az, hogy te mit szeretnél ezzel a képességgel kezdeni? Szeretnéd fejleszteni, hogy valamilyen irányítást szerezz fölötte, vagy így hagynád inkább, nem bolygatva ezt a témakört? Megszabadulni nem tudsz tőle, mert veled született, és szerintem már túl idős vagy hogy kineveljék belőled, elnyomni meg egészségtelen, és károsabb, mintha simán csak így hagynád. Bár ha elkezded pénzért árulni a tudásod, akkor még van rá esély hogy csökkennek a képességeid. Nem 100%-ig értem miért, de akik elkezdik árúba bocsájtani az ilyen képességeiket, azoknak megkopnak, vagy teljesen meg is szűnnek a képességei. Láttam rá példát, és szerintem te is láttál. Uri Gellernek voltak érdekes képességei fiatal korában. Aztán pénzé tette, és most már csalnia kell a bemutatóin, mert egy iránytűt sem tud kimozdítani, nemhogy kanalat hajlítani. Szóval mi a terved a képességeiddel?
2012. júl. 3. 08:17
 30/36 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy nem értesz démonokhoz, csak hülyeségekről zagyválsz oldalakon keresztül. A káprázat démon illúziói magukban nem keltenek félelemet, az ember számára ismeretlen, fura dolgokat jelenít meg és ettől ijednek meg általában.Nem a megrémülés pillanatában kellett volna felerősödnie, mivel a káprázat démon nem szeretné leleplezni magát, hanem elsőnek megfélemlíteni az áldozatát, utána pedig bizonytalanságot kelteni, ugyan is a bizonytalanság és a félelem érzet együtt több negatív energiát generál, amiből a démon táplálkozik. Én nem akarom fényezni magam, de megfelelő szakmai tudás nélkül ne szállj szembe egy szak emberrel, aki mellesleg több ideje foglalkozik ezzel, mint amióta te élsz.
2012. júl. 3. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!