Képzelődök, vagy van ilyen?
A szokásos időben mentem aludni, de sokáig csak álmatlanul feküdtem. Mikor végre megtaláltam a kényelmes helyzetet, egy szürke ködszerűen gomolygó árnyékra lettem figyelmes a fehér függöny előtt. Tenyérnyi gömb alakja volt.
Negyed percig nyugodtan gondolkodtam, mi a fene lehet az, mikor egyszercsak úgy tűnt "észrevett".
Elindult felém lebegve, át a tárgyakon. Mikor felért az ágyamra eléggé megijedtem, sikítani szerettem volna, de egyszercsak eltűnt.
Látott már más is hasonlót, vagy csak képzelődtem?
Amugy ennél volt rosszabb is.
Egyszer estefelé egy utcában sétáltam anyukámal. Mikor fordultunk volna be a sarkon, én reflexből félrehúztam Anyut. Abban a pillanatban megjelent ott egy fekete árnyékalak, és elrohant mellettünk.
Mondhatom, nagyon megijedtem.
Hazafelé úton valami végig követett, megjelent majd eltűnt. Azóta nem járok arra este.
Anyu nem, csak érzékelte az utca nyomasztó légkörét. Hirtelen húztam őt félre, tehát arra figyelt.
Akkor tényleg féltem. Kiskorom óta körülvesznek rejtélyes dolgok (Anyut a születésem után visszatérő rémálmok és itt-ott megjelenő látomások gyötörték, amik soha azelőtt).
Előre látok álmokban, és gyakran érzek meg dolgokat.
Igen, érzékenyebb vagyok.
Sosem akartam ezt látni, ebbe beleszülettem. Az aurát am én is látom (erre sok ember képes), ez tanulható akkor is, ha nem rendelkezel furcsa képességekel.
Anyuék már gondoltak rá, h elvisznek egy természetgyógyászhoz, spiritisztához vagy bárki ezzel foglalkozó egyénhez, mert ez már több mint furcsa.
Lenne értelme?
Ez nem egy szellem volt.A szellem nem tud észrevenni téged és nem gömb alakú. A véleményem szerint egy káprázat démon szórakozik veled.Ez a démon különböző illúziókat generál és a félelmedből táplálkozik.Ezt a démont kétféleképpen tudod elűzni.Első mód:Ha legközelebb látod az illúzióját egy csepp félelem se legyen benned, ez után a démon látja, hogy nem félsz tőle és tovább áll.Második mód: hívj egy ördögűzőt.
Tóth Jakab, démonológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!