A fizikai halál után itt rekedt lelkek (szellemek) mit láthatnak? Hogyan érzékelhetik a körülöttük lévő világot? Szenvednek nagyon? Vagy unják magukat, azért jelennek meg néha "érdekes" helyeken? Tudják egyáltalán, mi történik velük?
Láttam sok, ezzel a témával kapcsolatos videót, és azt tudtam leszűrni belőlük, hogy ha nem jutnak be a Fénybe 48 napon belül, itt ragadnak, ami (ha erőszakos halált halt az adott illető) szenvedéssel jár, de lehet, hogy anélkül is.
Például, ha öngyilkosságot követ el valaki, és itt ragad, újra és újra átéli az öngyilkosságát, örökké, és azt a világot látja, ami akkor körülvette. Viszont, néhány esetben, sikerül belépnie a Mennyekbe.
Van sok fotó és videó, melyeken állítólag szellemek láthatóak. Ahogy nézegettem őket, az tűnt fel, hogy nagyon sok szellem "furcsa" helyen tűnik elő. Pl.: ablak felső sarkában egy arc, vagy fatörzsön egy egész test,...stb... ---> Az illető életében azokon a helyeken sok időt tölthetett, vagy egyéb okból volt fontos neki? Vagy esetleg csak unalmában jelenik meg ott, ahonnan figyeli a még "élő" szeretteit és tevékenységüket?
Tudom, "szokatlan szempontból" közelítettem meg ezúttal a "szellem-témát", de ez a része is érdekel, foglalkoztat a dolognak.
A többit tudom, "mi miért van", csak ez még nem teljesen világos számomra.
Átéltem kisgyermek-koromban több "jelenést" is.
(19/F vagyok.)
Ismerem személyesen a Tom Benko nevű felhasználót, hát az okoskodáshoz nagyon ért.
Megvan a magához való esze, de vissza kéne fognia magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!