Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A fizikai halál után itt...

A fizikai halál után itt rekedt lelkek (szellemek) mit láthatnak? Hogyan érzékelhetik a körülöttük lévő világot? Szenvednek nagyon? Vagy unják magukat, azért jelennek meg néha "érdekes" helyeken? Tudják egyáltalán, mi történik velük?

Figyelt kérdés

Láttam sok, ezzel a témával kapcsolatos videót, és azt tudtam leszűrni belőlük, hogy ha nem jutnak be a Fénybe 48 napon belül, itt ragadnak, ami (ha erőszakos halált halt az adott illető) szenvedéssel jár, de lehet, hogy anélkül is.

Például, ha öngyilkosságot követ el valaki, és itt ragad, újra és újra átéli az öngyilkosságát, örökké, és azt a világot látja, ami akkor körülvette. Viszont, néhány esetben, sikerül belépnie a Mennyekbe.

Van sok fotó és videó, melyeken állítólag szellemek láthatóak. Ahogy nézegettem őket, az tűnt fel, hogy nagyon sok szellem "furcsa" helyen tűnik elő. Pl.: ablak felső sarkában egy arc, vagy fatörzsön egy egész test,...stb... ---> Az illető életében azokon a helyeken sok időt tölthetett, vagy egyéb okból volt fontos neki? Vagy esetleg csak unalmában jelenik meg ott, ahonnan figyeli a még "élő" szeretteit és tevékenységüket?

Tudom, "szokatlan szempontból" közelítettem meg ezúttal a "szellem-témát", de ez a része is érdekel, foglalkoztat a dolognak.

A többit tudom, "mi miért van", csak ez még nem teljesen világos számomra.

Átéltem kisgyermek-koromban több "jelenést" is.

(19/F vagyok.)

2012. jún. 26. 17:27
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
szerintem a gonosz démonok az élőket és a már meghalt emberek szellemeit is terrorizálják. A démonok mikor belészállnak az emberbe, akkor jönnek a gyilkosságok meg minden őrület. Biztos a gonosz nagy vezetőket, mint Sztálin is megsázllta egy démon.
2012. jún. 27. 14:38
 22/50 Tom Benko ***** válasza:

Érdekesek ezek a telepátia-kísérletek. Amint kontrollcsoport és korrekt vizsgálat van, rögtön eltűnik a jelenség.

Amúgy van bizonyíték a lélek létezésére? Én ugyanis élek, attól függetlenül, hogy szerintem nincs olyan, hogy lélek. Apropó, honnantól kezdve van az élőlényeknek lelke? Mondjuk egy eukariótának van? Egy prokariótának? Egy RNS-automatának? stb... Hol a választóvonal?

2012. jún. 27. 19:49
 23/50 Tom Benko ***** válasza:
@16: Erre valami bizonyítékod is van?
2012. jún. 27. 19:51
 24/50 A kérdező kommentje:
A nagyon "alsórendű" élőlényeknek tudati szintjük van, nem "teljesen" lelkük.
2012. jún. 27. 21:15
 25/50 A kérdező kommentje:

Olvastam valahol, hogy virágokkal zenéket "hallgattattak", egyik virágnak death metalt-t játszottak le, a másiknak valami zongorazenét. Ezután megvizsgálták a sejtszerkezetüket, és az előbbi növénynek roncsolódottak voltak a sejtjei, az utóbbinak meg ellenkezőleg.

Messze nem biztos, hogy teljesen így volt, régebben hallottam/olvastam már.

Ehhez hasonló kísérletet vízzel is csináltak: töltöttek 2 pohárba vizet, az egyik pohárra a "szeretet" szó volt kiírva, a másikra "gyűlölet", és az elsőnek említett pohár tartalmának a kristályszerkezete nagyon szép, hó-kristály-szerű volt, az utóbbinak pedig összeroncsolódott valami, pedig egy helyről töltötték.

2012. jún. 27. 21:23
 26/50 Tom Benko ***** válasza:

Ez inkább hangerő-függő. Hasonlóan be tudom bizonyítani, hogy a Bach ártalmasabb, mint a techno. Magát a kísérletet egyébként ismerem, borzalmasan hibás módszerű volt, nem lehet belőle semmilyen következtetést levonni. Ennél a Mythbusters-kísérlet is megbízhatóbb, pedig az is csak vicc. (Nekik vicces módon az jött, hogy a bab jobban szereti a Metallicát, mint Mozartot...)

A vizes dolog meg szimplán baromság. A folyékony víznek nincsen stabil szerkezete (legalábbis 50fs-en túl).

2012. jún. 28. 14:32
 27/50 Antimod ***** válasza:

"Ez inkább hangerő-függő."

Nem az, mert azonos hangerővel szólt a zene. Amúgy pedig vigyázz, ha ezzel érvelsz, akkor némileg ellentmondasz a saját nézeteidnek. Sok "szkeptikus" beleesik a csapdába.

2012. jún. 28. 14:45
 28/50 Tom Benko ***** válasza:
Minden frekvencián azonos hangerővel szólt? Pont erre való a kontroll-csoport és a vakteszt, hogy a hatást ki lehessen szűrni. Érdekes módon ilyenkor eltűnik a jelenség...
2012. jún. 29. 07:43
 29/50 anonim ***** válasza:

Hozzáfűzném, hogy anno (valamikor 1980 környékén) egy orosz kutatócsoport bebizonyította a lélek létezését és azt a tényt hogy az emberek között valami fajta telepatikus kapcsolat van.

A teszthez annyit tudnék mondani, hogy a zenének a rezgése frekvenciája hat a sejtekre és ez vált ki belőlük hatásokat. Mivel az emberben is kivált a zene hatást, ezért a növényekben, állatokban is. Mivel mind sejtekből épülünk fel. Mivel mindenben van víz ezért egy részt a víz továbbítja a rezgést.

Nagyon sok teszt és kutatás van a lélek létezésére a túlvilág létezésére, a síkok létezésére és még sok ezer másikéra. Önmagunk joga eldönteni mi az igazság ha te Tom Benko nem hiszed, akkor ne hidd. Ez ilyen egyszerű. De mindenre a válasz önmagunkban rejlik, csak meg kell tudni találni.

2012. júl. 3. 19:08
 30/50 Tom Benko ***** válasza:
@29: Mikor? Ki? Hol? Hol vannak a cikkek róla? Ki ellenőrizte? stb...
2012. júl. 8. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!