Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A fizikai halál után itt...

A fizikai halál után itt rekedt lelkek (szellemek) mit láthatnak? Hogyan érzékelhetik a körülöttük lévő világot? Szenvednek nagyon? Vagy unják magukat, azért jelennek meg néha "érdekes" helyeken? Tudják egyáltalán, mi történik velük?

Figyelt kérdés

Láttam sok, ezzel a témával kapcsolatos videót, és azt tudtam leszűrni belőlük, hogy ha nem jutnak be a Fénybe 48 napon belül, itt ragadnak, ami (ha erőszakos halált halt az adott illető) szenvedéssel jár, de lehet, hogy anélkül is.

Például, ha öngyilkosságot követ el valaki, és itt ragad, újra és újra átéli az öngyilkosságát, örökké, és azt a világot látja, ami akkor körülvette. Viszont, néhány esetben, sikerül belépnie a Mennyekbe.

Van sok fotó és videó, melyeken állítólag szellemek láthatóak. Ahogy nézegettem őket, az tűnt fel, hogy nagyon sok szellem "furcsa" helyen tűnik elő. Pl.: ablak felső sarkában egy arc, vagy fatörzsön egy egész test,...stb... ---> Az illető életében azokon a helyeken sok időt tölthetett, vagy egyéb okból volt fontos neki? Vagy esetleg csak unalmában jelenik meg ott, ahonnan figyeli a még "élő" szeretteit és tevékenységüket?

Tudom, "szokatlan szempontból" közelítettem meg ezúttal a "szellem-témát", de ez a része is érdekel, foglalkoztat a dolognak.

A többit tudom, "mi miért van", csak ez még nem teljesen világos számomra.

Átéltem kisgyermek-koromban több "jelenést" is.

(19/F vagyok.)

2012. jún. 26. 17:27
1 2 3 4 5
 31/50 Antimod ***** válasza:

www.google.hu

Ennek segítségével választ találhatsz a kérdéseidre. Persze csak ha valóban érdekel, és veszed is a fáradtságot.

2012. júl. 8. 18:58
 32/50 Tom Benko ***** válasza:
@31: Szóval csak puffogtatsz a levegôbe. Linket kérek minimum! De még jobb lenne a pár szavas megválaszolása a kérdéseimnek.
2012. júl. 9. 07:06
 33/50 Antimod ***** válasza:

Kedves Tom Benko,

írhatunk Neked bármit, ha nem úgy állsz hozzá, hogy saját magad meg akarod keresni a választ a kérdéseidre, úgysem fogsz elhinni semmit, amit ide írunk Neked. A net tele van hiteles és kevésbé hiteles forrásokkal, érdemes nagy számban vizsgálni mindent, és az összecsengő adatokból levonni a konzekvenciákat. "Egy linkes megoldás" erre a témakörre jelenleg nincsen.

Javaslom a halálközeli élmények (tudományos) vizsgálatát, hogy mennyire nem találnak biológiai választ a megélt jelenségekre (Dr. Van Lommel pl. elismert szaktekintély a területen, neves szaklapokban is jelentek meg cikkei - bár valószínűleg nincs belőle magyar nyelvű változat). Ezután kezdj el olvasni beszámolókat, esetleg Dr. Stevenson esettanulmányait a reinkarnációról. Ezeket tekintem a jelenleg létező, legerősebb közvetett bizonyítékoknak a halál utáni létre.

2012. júl. 9. 08:41
 34/50 Tom Benko ***** válasza:
@33: Továbbra sem kapok érdemi választ. Ezzel fölösleges erôlködnöd. Majd komolyan veszlek, ha alá tudod támasztani állításaidat.
2012. júl. 10. 22:09
 35/50 Antimod ***** válasza:

"Továbbra sem kapok érdemi választ."

Továbbra sem keresőzöl, igaz?

"Majd komolyan veszlek, ha alá tudod támasztani állításaidat."

Ne engem vegyél komolyan, hanem a témakört. Hidd el, nekem édesmindegy, mit tudsz meg, és mit nem.

2012. júl. 10. 22:13
 36/50 Tom Benko ***** válasza:

@35: Nem, és nem is fogok. Neked kell alátámasztani állításokat, nem nekem. Kezd szánalmas lenni, ahogy menekülsz!

A témakör egy vicc, pont ezek miatt.

2012. júl. 11. 08:33
 37/50 Antimod ***** válasza:

"Neked kell alátámasztani állításokat, nem nekem. Kezd szánalmas lenni, ahogy menekülsz!"

Utoljára válaszolok neked ebben a témakörben, mert ez így egy meddő vita. Nem kell alátámasztanom az állításaimat. Én nem fedeztem fel semmit, így nincs mit alátámasztanom. Minden info ott van a neten, leírtam korábban, mik alapján indultam el, szerintem azok a legerősebb bizonyítékok, amik ma elérhetőek arra, hogy létezik lélek, létezik túlvilág. Nem akarom tovább offolni a topicot, ha szeretnél tőlem kérdezni, szívesen állok rendelkezésedre privát üzenetben.

2012. júl. 11. 08:46
 38/50 A kérdező kommentje:

Tom Benko

Hagyd el ezt a témakört.

2012. júl. 11. 14:39
 39/50 Tom Benko ***** válasza:
@37: Mivel állítottál, alá kell támasztani.
2012. júl. 12. 08:00
 40/50 Tom Benko ***** válasza:
@Kérdező: Miért?
2012. júl. 12. 08:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!