A fizikai halál után itt rekedt lelkek (szellemek) mit láthatnak? Hogyan érzékelhetik a körülöttük lévő világot? Szenvednek nagyon? Vagy unják magukat, azért jelennek meg néha "érdekes" helyeken? Tudják egyáltalán, mi történik velük?
Láttam sok, ezzel a témával kapcsolatos videót, és azt tudtam leszűrni belőlük, hogy ha nem jutnak be a Fénybe 48 napon belül, itt ragadnak, ami (ha erőszakos halált halt az adott illető) szenvedéssel jár, de lehet, hogy anélkül is.
Például, ha öngyilkosságot követ el valaki, és itt ragad, újra és újra átéli az öngyilkosságát, örökké, és azt a világot látja, ami akkor körülvette. Viszont, néhány esetben, sikerül belépnie a Mennyekbe.
Van sok fotó és videó, melyeken állítólag szellemek láthatóak. Ahogy nézegettem őket, az tűnt fel, hogy nagyon sok szellem "furcsa" helyen tűnik elő. Pl.: ablak felső sarkában egy arc, vagy fatörzsön egy egész test,...stb... ---> Az illető életében azokon a helyeken sok időt tölthetett, vagy egyéb okból volt fontos neki? Vagy esetleg csak unalmában jelenik meg ott, ahonnan figyeli a még "élő" szeretteit és tevékenységüket?
Tudom, "szokatlan szempontból" közelítettem meg ezúttal a "szellem-témát", de ez a része is érdekel, foglalkoztat a dolognak.
A többit tudom, "mi miért van", csak ez még nem teljesen világos számomra.
Átéltem kisgyermek-koromban több "jelenést" is.
(19/F vagyok.)
22:01
Igazad van, majd rájönnek! :)
Érdekes ez a tv-s szellem.
Tom Benko
Akkor te mi vagy ha nincs lelked? Asztalláb? Ha nincsenek lelkek, akkor neked sincs.
Tom Benko
Lélek nélkül semelyik élőlény sem több egy asztallábnál, mert halott.
A test csak egy "ruha".
A lélekről annyit, hogy vannak igen érdekes kísérletek: pl. telepátia a háziállat és gazdája közt, telepátia ember és növény közt (a növény reagál a bántás gondolatára), illetve a növények fejlődése különböző zenei környezetben.
Ezek mind a lélek létezésére utalnak.
Erről én is hallottam.
A negatív-jellegű zene roncsolja a sejteket, a pozitív csak gyarapítja, illetve jót tesz nekik.
Igen, a növényeknek is van lelke, ezek szerint.
Meg az állatoknak, az embernek is van lelke és az ufoknak is. Szóval minden lénynek. És ezek a lelkek halál után a testből kiszállnak és lesz belőlük jó, közömbös vagy gonosz szellem. A halál után is ott van sátán, mert a szellemek látják a démonokat és ezért lehet kicsit félelmetes a szellemlét.
Minden élőlénynek van lelke, tudom.
Az viszont, hogy a Gonosz leselkedik ránk halál után, szerintem nem minden esetben igaz.
Vannak negatív, asztrális lények, ez valószínű, de nekik nem az a céljuk, hogy a szellemeket "tönkretegyék" abban az "állapotukban", hanem még emberi létükben okozzanak gondokat.
Bár ki tudja...
Bízni kell a Jóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!