Véletlen műve, vagy valami több lehet? Légy szíves ne poénkodjatok!
Figyelt kérdés
Ebben az évben milliószor megfordult velem olyan, hogy megéreztem dolgokat. Párat felsorolok: mikor mamámnál voltam, meséltem neki egy kajáról, hogy ízlett e neki, mikor egyszer csak megmutatja hogy pont ezt kapott valakitől. Volt hogy egy tornateremben 3 osztály tesizett, hátra fele futottak. egyikre rámutattam hogy el fog esni.. és abban a pillanatban elesett. Volt, hogy leestek mellettem tányérok, amikre tudtam, hogy testvérem le fogja ejteni. Sokszor gondoltam valakire akit nem láttam egy éve, és rögtön megjelent. Volt, hogy barátnőmmel ugyan azt álmodtam, ugyan azon az éjszakán. Van, hogy kitalálom mit akar valaki nekem mondani, vagy egyszerre szólalok meg vele ugyan azt (ez bizonyos emberekkel sokszor előfordult már) 21/L2012. jún. 14. 11:54
11/11 bercoka válasza:
nekem olyan szokot leni,hogy álmomban képeket látok és azok beteljesulnek mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!