Véletlen műve, vagy valami több lehet? Légy szíves ne poénkodjatok!
Ez a jelenség az intuíció. Úgy látszik 21 éves korodra lettél elég érzékeny, és figyelmes az ilyesmik irányába. A közös álmok és gondolatok pedig empátiára és ezen keresztül valamiféle kezdetleges telepátiára utalnak. ESP jelenségek.
Kevésbé ritkák mint az ember gondolná, csak az eberek java nem figyel fel rá.
Tudományosan még nem sikerült ilyent bizonyítani. Kicsi rá az esély, hogy eseted kivétel lenne.
Észlelési torzítás lehet a magyarázat. Utólag döbbensz rá valamire, hogy "Úristen, ez mennyire valószínűtlen volt!". Pedig minden, ami megtörténik, és sokféleképpen történhet meg, baromira valószínűtlen. Ha elmegy egy autó, és a rendszáma BDU-287, az pont annyira valószínűtlen, mint az ARC-666, csak mivel érdektelen, nem figyelsz fel rá. Nem mondod, hogy "Úristen, pont BDU-287, pedig lehetett volna BDU-286 vagy akár CML-741 is!"
"Sokszor gondoltam valakire akit nem láttam egy éve, és rögtön megjelent." -ebben a mondatban ellentmondás van, ha SOKSZOR gondoltál rá, akkor nem tudott RÖGTÖN megjelenni. Sokszor gondoltál rá és nem jelent meg, ezeket, mint érdektelen eseteket nem jegyezted meg.
Egyszer aztán megjelent, és ezt ok-okozati összefüggésbe hozod a rágondolással. Ha ez jól esik, tedd azt. De ha mást is meg szeretnél győzni erről, akkor illik időben előrefelé jósolni. Pl. leírod, majd lezárod egy borítékba, hogy "most, 2012.06.14.-én úgy érzem, hogy Lajos, kit egy éve nem láttam, holnap megjelenik". Ezt már lehet statisztikailag vizsgálni, hogy a megvalósult/meghiúsult jóslatok hogyan aránylanak a dolog valószínűségéhez.
42/F
Szia!
Nekem teljesen egyertelmu, hogy indigo vagy. : )
Nagyon sok fiatal van ugyanigy szerintem!
Az az igazsag, hogy tudom mirol beszelsz. En is sokszor ugyanezeket elem meg es van hogy nem tudom hova rakni annyira nem illik a racionalis, materialista vilagba.
Hat most ilyen idoket elunk, a fiatalok is teljesen masok mint regen, egyre intuitivebbek, vannak akik kepesek allitolag a telepatiara is, /megbeszelnek dolgokat ilyen modon/ pici gyerekek.
A lenyeg, hogy nem vagy egyedul ezzel!
Szia!
Szeretném ha megéreznéd nekem az ötös lottó nyerő számait is, kérlek!
Nem poénkodok.
Köszönöm a válaszotokat! Akkor reagálok :)
a sokszor gondolok azzal azt értem, hogy sokszor volt olyan, hogy gondoltam valakire mint egyszer egy közértben, mert eszembe jutott hogy mi lehet vele, megfordultam és láttam hogy épp sétál velem szemben. és ez sokszor előfordult már.
A másik, hogy nem azt mondtam, hogy ez tudatos, nem vagyok jós, hogy megjósoljam a nyerő számokat. Az egész különben is egy átverés! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!