Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meg fog nyílni a föld december...

Meg fog nyílni a föld december 21-én, az illuminátusok szerint?

Figyelt kérdés

Én azt nem értem, hogy a titkos társaságok miért nem tájékoztatják az embereket egy elkövetkezendő katasztrófáról és felemelkedésről. A videóban egy hercegnő beszélget egy 33.fokú illuminátusnagymesterrel, érdemes végig hallgatni, elmondják hogy mi fog tőrténni az év végén. Benne lesz az is hogy megnyílik a föld. Azt tudtam, hogy ez benne van a bibliában is a jelenések könyvében, de hogy most fog elkövetkezni azt nem tudtam. Az utolsó időket éljük ?

http://www.youtube.com/watch?v=ALlzDpifyXU

2012. márc. 30. 18:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Kérdésedben ott a válasz!

Az illuminátusok szerint igen...

Akkor mi is a kérdés?

2012. aug. 6. 22:21
 32/35 anonim ***** válasza:
Ezt csak mások terjesztik, valójában nem fog!
2012. aug. 11. 17:49
 33/35 anonim ***** válasza:
Lényegtelen ki mit tervez,a lényeg az ami be fog következni.
2012. aug. 11. 21:03
 34/35 anonim válasza:
ha ez a video igaz lenne csak anyit mondok, a no mar nem elne!!
2012. okt. 8. 02:23
 35/35 anonim válasza:

1. az elite szerintem nem fogja soha felfedni kiletet es nem fog interjukat adni :)))

2. ha ez igaz lenne valo szinu hogy a no 4-metrrel a fold allat lenne mert az elite nem szeretne ha meg tudnak az emberek az igazsagot

3.pl; Michael Jackson hogy csak egy nevet irjak, o tudot az elite terverol es epp ezert kellet meg halnia

4. a titkos tarsasag okozza a katastrofakat! miert figyelmesztetnenek???

5. jarvanyokat haborukat elore meg tervezetek es minden forgatokonyv szerint megy eddig, de ki tugya?? soha nem fogjuk meg tudni az igazsagot..................

2012. okt. 8. 02:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!