Meg fog nyílni a föld december 21-én, az illuminátusok szerint?
Én azt nem értem, hogy a titkos társaságok miért nem tájékoztatják az embereket egy elkövetkezendő katasztrófáról és felemelkedésről. A videóban egy hercegnő beszélget egy 33.fokú illuminátusnagymesterrel, érdemes végig hallgatni, elmondják hogy mi fog tőrténni az év végén. Benne lesz az is hogy megnyílik a föld. Azt tudtam, hogy ez benne van a bibliában is a jelenések könyvében, de hogy most fog elkövetkezni azt nem tudtam. Az utolsó időket éljük ?
http://www.youtube.com/watch?v=ALlzDpifyXU
Kérdésedben ott a válasz!
Az illuminátusok szerint igen...
Akkor mi is a kérdés?
1. az elite szerintem nem fogja soha felfedni kiletet es nem fog interjukat adni :)))
2. ha ez igaz lenne valo szinu hogy a no 4-metrrel a fold allat lenne mert az elite nem szeretne ha meg tudnak az emberek az igazsagot
3.pl; Michael Jackson hogy csak egy nevet irjak, o tudot az elite terverol es epp ezert kellet meg halnia
4. a titkos tarsasag okozza a katastrofakat! miert figyelmesztetnenek???
5. jarvanyokat haborukat elore meg tervezetek es minden forgatokonyv szerint megy eddig, de ki tugya?? soha nem fogjuk meg tudni az igazsagot..................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!