Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meg fog nyílni a föld december...

Meg fog nyílni a föld december 21-én, az illuminátusok szerint?

Figyelt kérdés

Én azt nem értem, hogy a titkos társaságok miért nem tájékoztatják az embereket egy elkövetkezendő katasztrófáról és felemelkedésről. A videóban egy hercegnő beszélget egy 33.fokú illuminátusnagymesterrel, érdemes végig hallgatni, elmondják hogy mi fog tőrténni az év végén. Benne lesz az is hogy megnyílik a föld. Azt tudtam, hogy ez benne van a bibliában is a jelenések könyvében, de hogy most fog elkövetkezni azt nem tudtam. Az utolsó időket éljük ?

http://www.youtube.com/watch?v=ALlzDpifyXU

2012. márc. 30. 18:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Hát tegnap 21:12 édesapám vagy nem vagy normális-- menj pszichiáterhez-- vagy itt hülyíted az embereket-- vagy is te se vagy jobb se az illumináltaktól se a vallások sóderjeitől esti meséitől.. becsapod az embereket és rémisztgeted.
2012. ápr. 9. 10:20
 22/35 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Már sokszor bizonyítva lett aspirituális világ léte.

Mi a csudát bizonyítottak? Azért mert valakik ezt mondják?

Se Isten SE Lélek, SE alvilág se Szellemek-- nem lettek bizonyítva-- de még a beharangozott világvége se-- még a csillagászok is tapogatóznak akkor pont az ilyen agyament szélhámosok tudnának bármit is?

Azt tanácsolom, hogy az életeddel foglalkozz és éld át annak minden napját, mert tudod azt az ember soha nem tudhatja meddig él mikor pottyan a fejére egy féltégla-- tehát örülj az életnek és éld meg annak minden napját egészséggel, szeretettel

2012. ápr. 9. 10:28
 23/35 anonim ***** válasza:

"de felkészülni se tudtál!!!!"

Már több világvégét, földindulást, reptoid támadást jósoltak..

Komolyan vettem, forgolódtam rendesen, hogy észrevegyem honnan, mikor jönnek..

Most szédülési zavarokkal kezelnek az orvosok, ha kigyógyulok megfogadtam jöjjön, aminek jönnie kell, nem foglalkozom vele, rá se rántok...

2012. ápr. 9. 11:15
 24/35 anonim ***** válasza:
én a helyedbe azért néha rá rántanék... kell azért az hidd el ;)
2012. ápr. 9. 13:44
 25/35 anonim ***** válasza:

"Én azt nem értem, hogy a titkos társaságok miért nem tájékoztatják az embereket egy elkövetkezendő katasztrófáról és felemelkedésről"

Mert ők idézik elő a katasztrófákat, amiket titkosan szerveznek, és pont azok ellen az emberek ellen irányul, akiket szerinted tájékoztatniuk kellene.:)

A felemelkedés - amiről beszélnek, amit terveznek - pedig őket érinti, nem az emberiséget.

2012. aug. 1. 18:24
 26/35 anonim ***** válasza:

Én elég sok infót összegyűjtöttem dec. 21-ről (saját topicom is van erről a WIW-en), de a földmegnyílás nincs köztük.

A benyomásom a videóról az, hogy a férfinek tipikus szicíliai maffiózó feje van, és elképzelhetőnek tartom, hogy ISMERI azt a világképet, amit ismertet, de az nem a sajátja. Eddig 3 helyen láttam úgy, hogy elszólja magát, azaz olyat mond, ami nem illik a prezentált világképébe. az egyik az, hogy Jézust illuminátusnak, azaz megvilágosodott _embernek_ tartja. Khm... És akkor ez a fazon lenne őskeresztény?...

2012. aug. 4. 03:44
 27/35 anonim ***** válasza:
Az is feltűnt, hogy a nőnek olyan koponyája van, ami az egyiptomiaknak volt, olyan hátrafele megnyúlós. Ezt egy ügyes frizurával palástolja részben, de a lapos homloka meg az álla előrehegyesedése elárulja.
2012. aug. 4. 03:46
 28/35 anonim ***** válasza:
Ez csak profilból látható, a 6-7. perctől, amikor a férfi felé fordul. Ebből a szögből még a szürkék egy fajára is nagyon emlékeztetnek az arcvonásai.
2012. aug. 4. 03:47
 29/35 anonim ***** válasza:

A titkos társaságok főleg a gazdagodásukkal és a hatalom birtoklásával vannak elfoglalva-- na persze ha beveszik az eszement babonaságokat is akkor lehet ők is majréznak - de nem hiszem inkább az embereknek a tömegeknek adnak témát amin rágódhatnak munkahelyek és emberhez méltó élet helyett

Úgy okoskodnak ha a vallással nem tudjuk megijeszteni a tömegembereket akkor találjunk ki újabbat UFO -kat, vagy egy skizofrén látomásait-- most fog megnyílni a föld és angyalok fognak trombitálni...ha fél a tömegember, akkor nem jut eszébe fellázadni!!

( [link]

72.f.Apokalipszis, vagy szellemi felemelkedés 2012 ben,- újra-meg újra az unalomig.

Addig Ők sumákul boldogan, gazdagságban élnek dollármilliárdos vagyonban lubickolva! Közben tervezik utódaik számára, a Földről való eltávozásukat... ami persze odébb lesz.

2012. aug. 5. 16:26
 30/35 anonim ***** válasza:

Tudjátok, amikor tv.ben nézem a műsort, és figyelem miképp küldenek pénz energiát, szerencsét, egészséget, csak úgy, ismeretlenül a stúdióból, vagy ez a kryon, angyali, fénylények marhaságai, vagy az elmúlt években az egyre szaporodó vallási csoportok száma…

Arra gondolok, hogy ezek a képtelenségek, ráadásul engedéllyel működő képtelenségek…csalások és babonaság terjesztések. Nekem valahogy sehogy se tetszik, az egész bűzlik…!

Van egy olyan balsejtelmem, hogy a világ vezetői, politikai, hatalmi, tőkés, vagyonos rétege, készakarva engedélyezi a babonaságok rizsájának széthintését a világunkban sőt, még bíztatja is őket azzal, hogy ezzel TI is profitálhattok, nem is olyan rossz üzlet, csak jól kell dumálni és még jobban hülyíteni a zúgolódó tömegembert! Adjatok maszlagot sokat, akkor kevesebb kenyérrel is betömheted az elégedetlen tömegeknek a száját. Ez afféle Matrix mintára lett kitalálva.

Akárhogy is szeretném elfogadni a különböző magyarázatokat az össz -emberiség jelenlegi helyzetére, újból és újból egy sakktáblát vizionálok., ahol a kisebb bábok feláldozhatók. Akár lelkekre bontva akár nemzetekre. Az egész világunkat tulajdonképpen egy suba alatt játszott, globális sakkjátszmák irányítják, amely játszmákban a tömegemberek nem többek, mint maguk a bábuk, kiket, ha szükség van felsorakoztatnak, ha nincs szükség, félre dobnak, és hogy tétlenségre ítéltetve ne hőbörögjenek, ópiumos mesékkel elkábítanak.

Eszi, nem eszi, kenyér és jövőperspektíva helyett, ez is megteszi. A lényeg az elaltatása a tömegembereknek! Mert nem tudom mivel mással magyarázni azt, hogy a XXI. Században ilyen és ehhez hasonló hazugságokat és babonaságokat, miképp engedélyeznének máskülönben, ha nem ezért! -- az önmagukat intelligensnek valló politikai és vezető elit csoportok, számtalan országban és sajnos nálunk is?!!

Tulajdonképpen a hatalommal való visszaélés ez, mint a kommunista érában, felsőbb utasításra, tílos volt a hagyományos vallás gyakorlata is. Na most épp az ellenkezőjét éljük meg, szinte nyakon öntötték a népeket a rengeteg szedett-vetett maszlaggal, hogy legyen miben élvezkednie a tömegembernek, ha már nem biztosítottak az emberhez méltó élet-feltételek .- Adj neki mesét és marad a gyerek ha játszik... nem igaz?--

Egyenesen Matrixba illő, ahol az ember nem több, mint valami talpalatti röghöz rögzített, vegetáló, önálló gondolkodás képtelenségébe sodrása a tömegembereknek és a tudatos beetetése, hogy még azt is elfelejtse, hogy valamikor, önállóan gondolkodni, ítéletet alkotni képes ember volt. Ma viszont a reménytelenségében, kapaszkodókat keres.

2012. aug. 5. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!