Meg fog nyílni a föld december 21-én, az illuminátusok szerint?
Én azt nem értem, hogy a titkos társaságok miért nem tájékoztatják az embereket egy elkövetkezendő katasztrófáról és felemelkedésről. A videóban egy hercegnő beszélget egy 33.fokú illuminátusnagymesterrel, érdemes végig hallgatni, elmondják hogy mi fog tőrténni az év végén. Benne lesz az is hogy megnyílik a föld. Azt tudtam, hogy ez benne van a bibliában is a jelenések könyvében, de hogy most fog elkövetkezni azt nem tudtam. Az utolsó időket éljük ?
http://www.youtube.com/watch?v=ALlzDpifyXU
A világban más sokszor "megnyílt" a Föld,egy-egy földrengés hatására.
Eza videó egy hatalmas ostobaság.
Hitetlenek vagytok..
De bizony megnyílik a Föld, elnyeli a reptoidokat, így aztán elmegy a kedvük, hogy tovább riogassanak minket, elhúznak még a közelünkből is, mint a vadliba, mi meg éljük majd reptoidmentes világunkat!!!
Pont az illuminátusok azok akik nem hisznek ilyen hülyeségekben... Megvilágosodottak és nem dőlnek be az ostoba emberi berögzödéseknek és babonáknak. Nem hisznek a Biliában és semmilyen ezoterikus "megmagyarázhatatlan" eseményekben és áltudományos értelmetlenségekben.
Azért dobálózol ilyen szavakkal mint az "illuminátus" mert láttad az Angyalok és démonok c. filmet és nagyra vagy magaddal azzal amit a filmben "tanultál". Tájékozódj és művelődj vagy inkább kussolj :)
Szerintem igyis-ugyis teljesen irreveláns ez az egész marhaság mert pontosan szemben áll az illuminátus "hitvilággal". Ilyen alaptalan találgatásokba ők sosem bocsátkoznának. Persze mindenki mondhatja hogy "illuminátus vagyok..."
Én is beiratkoztam a minap egy reinkarnációs-tanfolyamra. Végülis egyszer élünk nem...?!
Az illuminatival meg hasonlo tarsasagokkal nem erdemes foglalkozni.
Nem sok beleszolasuk van a dologba ha figyelembe vesszuk a tobbi szereplot is.(minket is beleertve)
Ahogy en most tudom, dec 21-tol a 2013mas marciusi napejjegyenloseg kozott ki fog egyenesedni a fold(gaia) tengeje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!