Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meg fog nyílni a föld december...

Meg fog nyílni a föld december 21-én, az illuminátusok szerint?

Figyelt kérdés

Én azt nem értem, hogy a titkos társaságok miért nem tájékoztatják az embereket egy elkövetkezendő katasztrófáról és felemelkedésről. A videóban egy hercegnő beszélget egy 33.fokú illuminátusnagymesterrel, érdemes végig hallgatni, elmondják hogy mi fog tőrténni az év végén. Benne lesz az is hogy megnyílik a föld. Azt tudtam, hogy ez benne van a bibliában is a jelenések könyvében, de hogy most fog elkövetkezni azt nem tudtam. Az utolsó időket éljük ?

http://www.youtube.com/watch?v=ALlzDpifyXU

2012. márc. 30. 18:12
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
80%
Hogy milyen videokat nem találtok! Egyre jobb lesz, már nem csak reptoid űrhajók közelednek, de még a föld is megnyílik. brrrrrr
2012. márc. 30. 18:16
 2/35 anonim ***** válasza:

A világban más sokszor "megnyílt" a Föld,egy-egy földrengés hatására.

Eza videó egy hatalmas ostobaság.

2012. márc. 30. 18:37
 3/35 anonim ***** válasza:
és pont december 21.-én fog bekövetkezni mindez.....chh még akkor sem hinném ezt el, ha maga Orbán Viktor interjúztatta volna meg ezt a 33.fokú illuminátusnagymestert.
2012. márc. 30. 18:41
 4/35 anonim ***** válasza:
85%

Hitetlenek vagytok..

De bizony megnyílik a Föld, elnyeli a reptoidokat, így aztán elmegy a kedvük, hogy tovább riogassanak minket, elhúznak még a közelünkből is, mint a vadliba, mi meg éljük majd reptoidmentes világunkat!!!

2012. márc. 30. 18:55
 5/35 anonim ***** válasza:
Nem fog megnyílni. Sőt nem is történik majd semmi. Se reptoidok, se armageddon, se spirituális felemelkedés. Kezdem már unni a sok elméletet. És jó nagyot fogok röhögni, ha nem történik semmi - és még nagyobbat, ha fog, de valami olyan, amire senki sem számít.
2012. márc. 30. 19:45
 6/35 anonim ***** válasza:

Pont az illuminátusok azok akik nem hisznek ilyen hülyeségekben... Megvilágosodottak és nem dőlnek be az ostoba emberi berögzödéseknek és babonáknak. Nem hisznek a Biliában és semmilyen ezoterikus "megmagyarázhatatlan" eseményekben és áltudományos értelmetlenségekben.

Azért dobálózol ilyen szavakkal mint az "illuminátus" mert láttad az Angyalok és démonok c. filmet és nagyra vagy magaddal azzal amit a filmben "tanultál". Tájékozódj és művelődj vagy inkább kussolj :)

2012. márc. 30. 23:36
 7/35 anonim ***** válasza:
Ez a kínai vagy koreai vagy földönkivüli szuka meg hundert prozent nem illuminátus csak nyomatja a süket dumát ami jön a hülye fejéből. Túl sok rizst evett vagy mit esznek arrafele.
2012. márc. 30. 23:37
 8/35 A kérdező kommentje:
A férfi az illuminátus, ő mondja hogy meg fog nyílni a föld.
2012. márc. 31. 01:10
 9/35 anonim ***** válasza:

Szerintem igyis-ugyis teljesen irreveláns ez az egész marhaság mert pontosan szemben áll az illuminátus "hitvilággal". Ilyen alaptalan találgatásokba ők sosem bocsátkoznának. Persze mindenki mondhatja hogy "illuminátus vagyok..."

Én is beiratkoztam a minap egy reinkarnációs-tanfolyamra. Végülis egyszer élünk nem...?!

2012. márc. 31. 01:39
 10/35 anonim ***** válasza:

Az illuminatival meg hasonlo tarsasagokkal nem erdemes foglalkozni.

Nem sok beleszolasuk van a dologba ha figyelembe vesszuk a tobbi szereplot is.(minket is beleertve)

Ahogy en most tudom, dec 21-tol a 2013mas marciusi napejjegyenloseg kozott ki fog egyenesedni a fold(gaia) tengeje

2012. márc. 31. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!