Meg fog nyílni a föld december 21-én, az illuminátusok szerint?
Én azt nem értem, hogy a titkos társaságok miért nem tájékoztatják az embereket egy elkövetkezendő katasztrófáról és felemelkedésről. A videóban egy hercegnő beszélget egy 33.fokú illuminátusnagymesterrel, érdemes végig hallgatni, elmondják hogy mi fog tőrténni az év végén. Benne lesz az is hogy megnyílik a föld. Azt tudtam, hogy ez benne van a bibliában is a jelenések könyvében, de hogy most fog elkövetkezni azt nem tudtam. Az utolsó időket éljük ?
http://www.youtube.com/watch?v=ALlzDpifyXU
Nekem úgy tűnt, hogy a férfi többször is hazudott a beszélgetés során (a nő főleg limonádé dolgokat mondott, a könyveit szeretné eladni).
Gazdagok ezek, ne higgy nekik! Megint forralnak valamit a nép (az emberiség) ellen.
Súrnak teljesen igaza van-- minél több eszementséget tálalnak a tömegemberek számára mint maszlagot mint vallási marhaságot annál nagyobb bajra lehet számitani-- épp azért teszik, hogy a nincsteleneknek a gondokkal küszködöknek ezen járjon az eszük ne pedig a lázadáson.
Olyasmoi ez mint a hindú reinkarnáció meséje-- ha becsületes vagy ha nem veszed el az én milliárdjaimat nem foglalod el az én kastélyomat hanem beledöglesz a bádok város egyik viskójában az éhezésbe akkor TE is újra születhetsz és már gazdagnak mert a karmád tiszta de ha meglopsz ha elveszed azt ami tulajdonképpen neked is járna az emberibb élethez de jelenleg még az enyém és azt elveszed akkor esetleg patkányként születhetsz újra vagy csak közönséges hangyaként.
Szóval minden ma született új vallási ezo duma csak erről szól ne higgy senkinek csak a józan paraszti logikádnak.
Mert nincs rá bizonyiték. Ezért csak mese. Amire nincs bizonyiték (tehát lényegében alaptalanul, kvázi hasraütés szerüen kitalál), ezeket hivjuk meséknek. Lehet ez bármi akár a tudomány világában is. Senki nem tudta eddig bizonyitani hogy "tessék itt a szelleme amiről beszéltem" hanem csak mondta hogy "hú én láttam egy szellemet de most nem tudom megmutatni". Na erre hagy ne mondjak semmit... :D
Más kérdés a tény és más kérdés a hit. Ha úgy gondolod hihetsz egy magasabb dimenzióban ahol halálod után örök boldogság vár vagy felőlem a húsvéti eperpudingot kaksizó nyúlban is hihetsz, szived joga. Egy a probléma: sokan annyira "hisznek" az ilyen dolgokban hogy már idegesitő módon traktálják rá a másik emberre. És ha valaki netán azt mondja hogy "bocs de ez véleményem szerint hülyeség" akkor korlátoltnak, hülyének vagy szűklátásúnak titulálják. Én személy szerint pl nem hiszek egy istenben sem nem hiszem hogy lenne a halál után élet, de úgyérzem ez szivem joga. Én sem hülyézek le senkit a hite miatt, (persze magamban azért megvan a véleményem egyes emeberekről :P) de nem idiótázok le senkit aki imádkozik. Véleményem szerint marhaság de van akinek ez megnyugvást ad és hát valljuk be az hogy neked mi ad megnyugvást és mitől leszel boldogabb az hagy legyen már a te magányügyed (amig mások életlébe nem ronditasz bele természetesen...).
Mindegy a tény az hogy ezek a 2012-s dolgok mind mind mese mese hátán, de ha neked jobb hát higyj benne :) Csak ne b@szogass emiatt másokat.
(nem leoltás képpen irtam mindezt remélem nem vetted annak :D)
Kérdező kérdése jogos --viszont tegnap 18:47 előző beíró tévedsz, számtalan megtapasztalás született a másik Létezéssel kapcsolatban--egy baj van csupán--hogy régen élték át emberek és nem értettek mindent csupán lelkileg éreztek rá arra hogy van benne igazság--- majd a vallások írói a korok és nemzetek uralkodóinak szájíze szerint megírták az elmesélt élményeket-DE már átszínezve, meghamisítva kiegészítve saját fantáziájukkal.
Tök mindegy keleti misztika vagy épp újdonsült keresztény, zsidó vagy bármelyik az arabot nem említem mert az már lemásolta összemosva a maga törvényeivel.
Az illuminátusok is egy mai korabeli nagy-nagy szélhámosok gyülekezete. Összehordanak hetet havat ha igy folytatják tényleg megnyílik a föld... csak épp alattuk!!
Ahhoz hogy ismerjük az igazságot nagyon ritka képességgel kell születni vagy valami kiváltja még kisgyermekkorban.
De azt gondolom inkább genetikai örökség jön elő, amit valamikor a kezdetek kezdetén kapott minden emberi csoportban egy-egy személy, hogy a törékenynek teremtett emberi faj ne pusztulhasson ki az akkori primitív körülményektől--csak hát az élet nehézségei nem engedte "szóhozjutni" mindig és nehéz megérteni, és elmagyarázni is.
Igy sok mindent félre értelmezett az ember. pl. az amerikai indiánoknál valaki szembesült" az isteni hírvivő csodálatos lovakkal -- ezért azt feltételezték, hogy a halott lelkéért jön és hogy el is mehessen vele a lélek magasra helyezik a halottaikat. Vagy is félre értelmezték a látottakat"
Valóban léteznek az isteni hírvivő lovak, sőt még a földi energia lovak is amelyek talpunk alatt mozdítják a Föld kérgét. Több emeletes háznak felel meg a méretük és fantasztikusak!
De az isteni hírvivők azért közelitenek az élethet, hogy figyelmeztessék őket a katasztrófára ami közeleg --mint üstökös, meteorit, aszteroida. A fekete energia lovak pedig a várható földrengésekre.
egy baj van, hogy az ember eltávolodott túl régen a természettől és hitét kőbe, fába állatokba és kitalációkba helyezte nem közvetlenül a természet erőibe és már nem érzékeli ezeket a jeleket. Amig az állatok igen és időben el is menekülnek adott térségből. De ugyan igy érzékelik az isteni illetve az erő energia kisugárzását, írányukat a földből illetve a felettünk, ránk boruló erőkből-- ezért nem tévednek el soha. Amíg az ember igen.
A másik probléma, hogy bár az ember transzcendens érzékkel ráérzett a teremtők létére, de mivel a vallások nem tudták megmagyarázni igy előrelátón, kihelyezték a mindenségbe és azt is ő teremtette szerintük-- így megoldódott a meséjük magyarázata és hogy még kézzelfoghatóbb legyen megszemélyesítették illetve embereket emeltek fel és helyettesítették, nagyon helytelenül!! Isten meghatározása helyett. Jézus és Buddha -- holott csak emberek voltak !!
19. f. A két csodálatos lelkünk.
60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...
87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....
Miért írtam azt amit írtam, magyarázatként olvas bele a blogom fejezeteibe elsőre a 19. ajánlom ez az alapja mindennek. De nem árt ha más fejezetekbe is beleolvasol találhatsz benne öngyógyítást is nagyon sok-tanácsot az életre az egészségre-- na persze a bírálataim is benne vannak.
írod Kérdező --"A videóban egy hercegnő beszélget egy 33.fokú illuminátusnagymesterrel, érdemes végig hallgatni, elmondják hogy mi fog tőrténni az év végén. Benne lesz az is hogy megnyílik a föld. Azt tudtam, hogy ez benne van a bibliában is a jelenések könyvében, de hogy most fog elkövetkezni azt nem tudtam. Az utolsó időket éljük ?
Először is ki a csuda egy hercegnő? mit jelent a titulus? Szerintem SZ.rt.
Aztán ki ez az agyament majom a huszadik Senki-- ez az kárki-33.fokú illuminátusnagymesterrel-- egy okoskodó szélhámos
Benne van a ?--benne van a bibliában is a jelenések könyvében,--- na és kik írták először is papok írták, a Jelnések könyvét szintén papok írták egy csavargó, barlangban lakó skizofrén elmesélése nyomán.
ezeket a butaságokat lovagolták meg az illumináltak modern korunk szélhámosok gyülekezete mint vallásnak csúfoltak,- szélhámosai.
A Föld nem fog megnyílni másképp mint eddig is szokott helyenként nagyobb földrengéskor.
A Földünk még több ezer esztendeig élő marad hacsak az ember maga nem teszi tönkre vagy nem kapunk egy áldást a nyakunkba az univerzumból hatalmas aszteroida formájában.
Ez az esztendő se lesz más mint ami volt az előző év és lesz a 2013. Nyugi aludj jól és a nappalaid pedig teljenek szorgalmasan, hogy ne legyenek gondjaid se.
"illuminátusok szerint?"
Az illuminátusok szerint igen, én nem hiszek benne tehát szerintem nem.
Ha mégis bekövetkezik, akkor én jártam jól, mert nem voltam addig se besz@rva, nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!