2012 december 3 eljőn a világ vége?
én már feliratkoztam, hogy részt veszek a világvége after partyn, ugyhogy nagyon örülnék, hogy ha nem lenne gebasz, mert aznap bulizni akarok! xD
Viccet félretéve, a világvége egy baromság -.-
jah, a világvége alatt azt szokás érteni, hogy: end of the world, as we know it, tehát annak a világnak a végét, amit mi ismerünk. másképp fogalmazva, változás. a világ hamarosan sokak szerint, szerintem is drasztikus változáson fog átmenni, mert a jelenlegi helyzet instabil. Igaz hogy ezt már a kommunizmusba is megmondták hogy pár év is összeomlik, attól azért kicsit tovább bírta, de lényegében sztem össze fog omlani.
2012-ban is megeshet. hamár a mayák is megjósolták, meg a nostradamus jóslat fejtők szerint is kb a mostani időszakban jön el nostradamus "világvégéje", meg a magyar táltosok is talán mostkörül jósoltak egy nagy változást a magyarság életében, akkor elgondolkozok, hogy hmm, lehet tényleg 2012-ben lesz ez az összeomlás, aminek a jeleit már nem csak okkultisták hanem gazdasági elemzők is látják.
hiába mondják azt egyesek hogy a maya naptárban 2012 az olyan mint a keresztény naptárban 2000, ez nem igaz, a mayák minden időszaknak egy eseményt tulajdonítottak, és ezek az események ciklikusan jönnek el, tehát a maya naptárban az új időszak az változást is jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!