Tudatos álom! Hogyan?
Tudom van mar egy csomo ilyen kerdes .. de az enyemeket nem valaszolta meg eddig senki:
1. hatasos az a modszer, hogy fekszek, kezem mellettem, 20-30 percig meg se mozdulok, es nemgondolok semmire? vagy a travel az jobb? kinek mi jott be, ki HOGY csinalja?
2. veszelyes? olvastam valami alom paralizisrol(nemvagyok biztos benne hogy igy hivjak) es az eleg durva! halucinalsz (pl a szoba sarkaba embereket meg ilyenek) meg allitolag nehez a felebredes..
3. olvastam ezt a "kerdezd meg magadtol naponta hogy ebren vagy-e vagy sem" de nemnagyon ertem hogy ezt hogy/mikor/meg mi ertelme..
bocsi az ekezetek miatt, angol a billentyuzetem! :*
A szekrényes módszerről illett volna már olvasnod,mert ez az alaptechnikák között szerepel.
Hogy a vizualizációnak milyen szerepe van ezekben a gyakorlatokban,azt eléggé leegyszerüsítve látod, ezekről is temérdek infó van fent a honlapokon...
Honnan szoktál olvasni ilyen sokat napi 3-4 órát?
Milyen oldalakon?És hogy hogy nem találkoztál akkor ezekkel a technikákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!