Ma szeretném kipróbálni a "tudatos álmodást" a lenti módszerrel. Nem veszélyes? Kicsit be vagyok rezelve.
Szóval olvastam, hogy az ember tudja irányítani az álmait bizonyos módszerekkel. A tudatos-alom.hu. -n olvastam erről, és úgy döntöttem, ma kipróbálom a Travel módszert. Aki nem ismerné, leírom:
Olyan állapotba kell kerülnöd, amikor úgymond "üres" a fejed, és könnyen el tudsz aludni. Be kell hunynod a szemed, és el kell képzelned, hogy a szobá(d)ban lévő szekrényhez sétálsz. Ekkor rájössz, hogy a szekrény hátulja valójában egy ajtót. Kinyitod, erre egy lépcsőt fogsz látni, ami a mélybe vezet. Ezen lemész. HALLD a lépteid zaját! Egy barlangban kötsz ki. HALLD a vízcsöpögést és ÉREZD a párát. A barlangban találsz egy csónakot, amelybe szépen beszállsz. Evezel egy picit, majd napfényt észlelsz. Kiérsz a barlangból, és meleg helyre. Hirtelen lökést érzel oldalról: kikötöttél egy park partján. HALLD a beszélgetést, a gyerekek nevetését, ilyeneket. Kiszállsz. Kinyitod a szemed, és ★puff★ ott vagy az álmodban. Innentől kezdve bármit megtehetsz, amit akarsz, megformálsz magadnak. A lehetőségek száma végtelen! :)
Na, szóval én ezt akarom kipróbálni. De van pár kérdésem: nem veszélyes ez? Nem lesz alvás-paralízisem? :S Attól nagyon félek.
Akinek már sikerült ez a tudatos álom: milyen volt, amikor "kinyitottad" a szemed, és akkor ott voltál az álmodban?
Ezt én se értem.
Ha álmodban nyitod ki a szemed, akkor addig csukott szemmel eveztél, vagy hogy ? Ha csukott szemmel, akkor hogy észleled a napfényt?
Ha meg ezt elképzelve az ágyon nyitom ki a szemem, abból meg még alvás se lesz, nem még álmodás... se tudatos, se sima.
Kicsit sem veszélyes :D és x) nek van igaza. Nagyon nehéz jó módszert találni. De hamár megtaláltad minden egyre könnyebben megy. S mindenkinek más más módszer jön be. ha ez esteleg 1-2 hét után sem sikerülne itt egy másik módszer: [link]
Sok sikert :D
Szerintem nézz körül itt:
www.tudatos-alom.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!