Mennyi idő után adom le az 1-2 kilót ezzel a módszerrel (link)? Plusz ha "bebeszélem" magamnak, hogy nem vagyok éhes, nem is leszek az?
Meg még ezzel a technikával is: [link]
Tényleg csak 1-2 kilótól szeretnék megszabadulni vagy pedig a farkasétvágyamtól. :))
A lemenni a szintedre a 3-ról 1-re módszerrel pontosan mit takar?
Köszönöm a válaszokat előre is!
A lemenni a szintedre a 3-ról 1-re módszerrel pontosan mit takar?
Transznak hívják :D
Ezaz, utolsónak pacsi :D
Egyrészt, ha nem kajálsz, hanem elmúlasztod az étvágyad, akkor nem csak zsírt hanem izmot is vesztesz, és a végére undorítóbb alakod lesz mint bármikor
meg nemigaz hogy mindenféle fasságot ki kell találni az akaraterő ellen. Ezért tart ott minden, ahol tart, mert mindig a kiskaput keresik az emberek
dagadt disznó...hát az nem én vagyok, már meg ne haragudj, kedves egyik válaszoló. 49-5O kg vagyok, szép alakom van ezt jól tudom, de most úgy érzem híztam 1-2 kilót, mintha pocim lenne, pedig a pár napja készült fotókon még tök jól nézek ki. ezért most szeretnék fogyni picit.
aki normális választ adott, annak köszönöm szépen az igyekezetét!
Legyen mááá humorod! Mond a tükörbe:
NINCS GÖBE PIC:ÁM!
NINCS GÖBE P:CSÁM!
NINCS GÖBE PIC:ÁM!
:DDDDDDDDD puszi
mindenekelőtt komolyan járj utánna, h mi az egészséges fogyás menete, és utánna használhatod az elmetükre-technikát.
a pohárvíz-technika ak jó, ha a fogyózás időtartama alatt megállsz a súlycsökkenéssel, ilyenkor kereshetsz választ, h miért nem megy a fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!