Mi a véleményetek az alábbi link tartalmáról?
Ha megnézed azt az oldalt, akkor láthatod, hogy Harry Pottertől a Buddhizmuson át mindent a rossz dolognak tart. Ennek köze sincs a kereszténységhez. "Ne ítélj, hogy ne ítéltess." Ugye?
Agykontroll vagy bármi ilyen (Reiki) ugyan azon alapul mint a legtöbb vallás Istene, hogy van valami nagyobb "erő", amely mindent egybetart, összeköt minket. Érdekes mindent szídni, közben pedig egy olyan intézményre hivatkozni, amely múltja tele van erőszakkal.
Mielőtt megkapnám, hogy én is sátán fatyja meg mit tudom én mi lennék, közölném, hogy keresztény vagyok, és hiszek Istenben. Viszont ez nem jelenti azt, hogy elvakult lennék és mindent, ami nem egyezik a véleményemmel/hitemmel azt rossznak vagy bűnösnek minősíteném. Ez a démonos szellemes rész meg kifejezetten butaság. Egyáltalán nem arról van szó, hogy démont meg ilyen lényeket idéznek, hanem egyszerűen mentálisan létrehozott, képzeletbeli személyek. Olyan kb mint amikor álmodban beszélgetsz valakivel, azt a személyt is a tudatalattid "kelti életre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!