1/12 anonim válasza:
Ezt már nem lehet kimagyarázni!Igaz!
2/12 anonim válasza:
Ez tuti kamu, az egy műanyag figura, meg sem mozdul egész végig.
3/12 anonim válasza:
fúú ha... marha nehéz ilyet megcsinálni. Amúgy meg nyilván az űrlényeknek az a legnagyobb szórakozása hogy egy bokor mögött ácsorogjon egy helyben.
Röhej.
4/12 anonim válasza:
Ez egy Kis Szürke. Lehet a környéken van az egyik bázisuk
6/12 anonim válasza:
Szerintem csak pisálni állt meg.
7/12 anonim válasza:
Hát én besz@rtam!! Én úgy láttam, hogy mozog... Igazinak tűnik.
8/12 King of Reptoids válasza:
Néhány szűrke segít az ellenállásnak, de hassztalan. Inváziónk már elkerülhetetlen !
9/12 anonim válasza:
a cikkben fent látható állóképet megnézve látszik, hogy a "fej" és "test" nincs összekapcsolódva és megvizsgálva tényleg mintha nem lennének egy síkban. Emellett senki se hivatkozon a felbontásra/részletességre, mert Jarjar Binx még ennél is jobban látszik, de mégsem valós.
10/12 reptoid válasza:
The Sun... Itt fejeztem be a cikk olvasását, kép nézését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!