Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ma szeretném kipróbálni a...

Ma szeretném kipróbálni a "tudatos álmodást" a lenti módszerrel. Nem veszélyes? Kicsit be vagyok rezelve.

Figyelt kérdés

Szóval olvastam, hogy az ember tudja irányítani az álmait bizonyos módszerekkel. A tudatos-alom.hu. -n olvastam erről, és úgy döntöttem, ma kipróbálom a Travel módszert. Aki nem ismerné, leírom:

Olyan állapotba kell kerülnöd, amikor úgymond "üres" a fejed, és könnyen el tudsz aludni. Be kell hunynod a szemed, és el kell képzelned, hogy a szobá(d)ban lévő szekrényhez sétálsz. Ekkor rájössz, hogy a szekrény hátulja valójában egy ajtót. Kinyitod, erre egy lépcsőt fogsz látni, ami a mélybe vezet. Ezen lemész. HALLD a lépteid zaját! Egy barlangban kötsz ki. HALLD a vízcsöpögést és ÉREZD a párát. A barlangban találsz egy csónakot, amelybe szépen beszállsz. Evezel egy picit, majd napfényt észlelsz. Kiérsz a barlangból, és meleg helyre. Hirtelen lökést érzel oldalról: kikötöttél egy park partján. HALLD a beszélgetést, a gyerekek nevetését, ilyeneket. Kiszállsz. Kinyitod a szemed, és ★puff★ ott vagy az álmodban. Innentől kezdve bármit megtehetsz, amit akarsz, megformálsz magadnak. A lehetőségek száma végtelen! :)

Na, szóval én ezt akarom kipróbálni. De van pár kérdésem: nem veszélyes ez? Nem lesz alvás-paralízisem? :S Attól nagyon félek.

Akinek már sikerült ez a tudatos álom: milyen volt, amikor "kinyitottad" a szemed, és akkor ott voltál az álmodban?

2011. nov. 7. 20:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A poénkodást itt nyugodtan be lehet fejezni, kedves utolsó, mert ez itt nem a marhuljunk.hu.

Az összes többinek köszönöm! (Még nem sikerült :( )

2011. nov. 15. 21:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Ezt a technikát hozzád hasonló kezdőknek érdemes WBTB-vel kombinálni amiről szintén találsz leírást az oldalon.
2011. nov. 15. 23:03
 13/20 anonim ***** válasza:
érdekes :)
2011. nov. 18. 23:46
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Verd a seg ged a földhöz
2011. nov. 19. 11:41
 15/20 A kérdező kommentje:
ÚHHRISTEN kedves utolsó, hát ez mekkora POÉN volt!!!!
2011. nov. 19. 11:43
 16/20 barbikalola válasza:
Szisztok én az asztrálutazást próbáltam ki nagyon élmény dús vlt van egy szerelmem és azt veszem észre hogy vele a kéz a kézben sétálok stb.
2011. dec. 9. 15:43
 17/20 anonim válasza:
Nekem kb. 20x-ra sikerült..és azt is nehezen..de utána már minden könnyen ment..nekem semmi bajom sem lett, minden olyan mint szokott lenni(ezt tekintve) az álomba jutás olyan mint ha (legalábbis nekem) mmint az asztrálutazáskor mikor visszakerülsz a testedbe vagyis kb leugrasz egy átlagos bérházi lépcső második vagy első fokáról: DD
2011. dec. 27. 15:55
 18/20 anonim válasza:

Hello

én is most próbálkozok, régebben sikerült már rémálmot elűznöm tudatos álommal, viszont az alvási paralízistől kicsit én is tartok, azt még lesz*rom hogy nem tudok megmozdulni, biztos rossz élmény de ez van, de wikipédián írták hogy a szívizom is megállhat, ami halálhoz vezet! Legbiztosabb ha megkérek valakit, végezzen újraélesztést ha nem mozdulok miután felkeltem :D vagy várunk amíg megjelenik az Eredetből a gép

2013. dec. 4. 08:52
 19/20 László24 ***** válasza:
Próbálj meg lótusz vagy pillangó ülésben aludni,ez sokat segít a tudatos álomhoz.
2015. okt. 26. 21:52
 20/20 Párnahuzat ***** válasza:
52%
Méghogy nem veszélyes... Ismerek olyat, aki az álmában egyetemre járt, dolgozott, családot alapított, házat, autót vett. Aztán ezmiatt szépen depressziós lett. Most gondolj bele: felépítesz magadnak egy birodalmat, ami elveszik. Ott jól érzed magad, aztán minden a semmibe vész.
2015. dec. 17. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!