Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi okozhatja ezt az érzést...

Mi okozhatja ezt az érzést meditáció közben?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég meditálok. Kb. 1 hete kaptam meditációs köveket, ilyeneket:

[link]

Mágneses meditációs kövek.

Amikor ezeket a kezeimben tartva meditálok, bizonyos idő után egyfajta "pulzálást", "ritmikus lüktetést", "dobolást" érzek a kezeim azon részén, amely érintkezik a kövekkel.

Mitől van ez az érzés? Mi ez? Jó/rossz ez a meditáció tekintetében?

Amikor más követ használtam, nem volt ilyen tapasztalatom. Csak az említetteket használva.

2012. márc. 16. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom megmondani azt hogy miért van, és azt sem hogy jó e vagy rossz. Amit olvasmányaimból tudok, az az hogy a mágnes nincs túl jó hatással az emberre, mivel hogy maga is rendelkezik egyfajta mágneses térrel a teste körül, amelyet a mágnesek torzíthatnak. Ez alapján utána tudsz nézni hogy jó e a dolog vagy sem, ha valamit megtudtál megoszthatod velem is, mert ezzel a témával magam sem foglalkoztam sokat. Persze a topshopos mágneskarkötős maszlagnak nem hiszek, úgy tudom már meg is cáfolták annak jó hatását... Illetve személyes véleményem még, hogy aki pénzért adja a jobb élet lehetőségét, az hamis dolgot árul.. Üdv.
2012. márc. 19. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég, ha kimész a természetbe, hallgatod a madarakat, becsukod a szemed és megpróbálsz ellazulni. Ha kipróbálod, meglátod hogy igazam volt.
2012. máj. 28. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Először is hagyd abba ezt az eszement üzletdiktálta meditációs marhaságot.

Másodszor minden más kisugárzásnak lehet ártó a szervezetedre, mert a lélek leheletnyi elektromágneses szálak alkotják sok sok futkározó hullámok által.

Igaza van az előtte figyelmeztető szavainak egyben nem volt igaza az emberi test körül nincsen semmiféle mágneses dimenzió ez egy hindu badarság.

Az emberi lélek utolsó szála lefércelődött a test bőréhez (lásd a kínai akupunktúrát. Ők megtalálták a lélek energia legkülső szálat és azóta is szurkálgatják anélkül hogy tudnák mit, mert az akupontok azok a férc-pontok és ami kisugárzása van a testnek az csak elektromos kisugárzás, mint fény, illetve a test-hő.

2013. máj. 21. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:

A 2/ válaszolonak is igaza van, de ha esik vagy fúj akkor a szobádban is végezheted, de csak a gondolati gyakorlatot,

29. f. Érezni belső valónkat, lelkünk energiáit.

28, f. A csodálatos, és titokzatos emberi test...

amit ebben az írásban, fejezetekben megtalálsz, ird be egyiket a keresőbe. S vigyázz magadra!

2013. máj. 21. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!