A csakráim tisztítására, vagy újratöltésére van szükség?
Ha ugy erzed, a csakraidat szennyeztek, akkor a megtisztitasukra van szükseg. Ujratöltessel amugy energiat kapnak, es sztem reikivel vagy mas külsö szemely tudna ezt ujratölteni.
Ha egyedül nem megy a problemamegoldas, erdemes külsö segitseget kerni. Kineziologus, bioenergetikus (ö tisztit es fel is tölti a csakrat)...stb, a lenyege, hogy Neked szimpatikus legyen, akit megbizhatonak erzel!!
Javasolnam az agykontroll tanfolyamot, ott megtanulhatsz meditalni is es a problemamegoldasban is segithetnek az ott tanult technikak!
A fajlalt esemenyre kepzeletben visszamenve at is irhato az esemeny meditacioban, hogy ugy törtenjen, ahogy neked is jo (es persze masnak is megfelel), ha pl. vki megbantott. A vegen elengedni a haragot.
Agykontroll.hu-n talalsz meditaciot segitö zenet (ami barmilyen lassu ütemü, kellemes megnyugtato zene is lehet, pl. fuvola) es iranyitott meditaciokat is. Nekem bejön a youtube-n is hallgathato Kitaro zenei.
Az agykontroll c. 1989-es könyböl is megtanulhato a meditacio.
Testhelyzet: kenyelmes, pl. egy fotelben felig ülö helyzet, karjaid a combodon pihennek vagy melletted. Ha nem alszol bele, fekve is lehet.
A meditacio lenyege, hogy ellazitod minden testreszedet, pl. lentröl felfele, erzed, ahogy az izmaid ellazulnak. Majd a tested utan az elmedet is ellazitod. Ezutan hagyod "kiüresedni" a gondolataidat, vagyis nem "agyalsz". Ha nem megy, akkor eltolod kepzeledben ezeket a gondolatokat es arra iranyitod, ami miatt meditalsz. A leglenyegesebb, h nem feszült, hanem laza legyel, nyugalom jarjon at. Javasolt pozitv szavakkal, azaz tagadas, talan-telen nelkül megfogalmazott modban mondani, amit akarsz(elöször elöre eltervezni, felkeszülni). Meditacioban sok mindent lehet, pl. el lehet engedni a haragot, megbocsatani valakinek, magadnak is, szeretetre koncentralni...stb, a lenyeg, h valami örömteli vagy hasznos legyen.
A csakrameditacio az mas, de egyebkent ilyen cd is van (szinte biztos vagyok benne) az agykontroll.hu-n .Gondolom, egyesevel megtisztitja a csakrakat, a hozzajuk tartozo erzesekkel. Pl. köldökcs a mere es, harag elengedese, gyökercs a felmenöidtöl kapott energiak, szexcs önmagaert beszel, szivcs is, torokcs a kimondott es ki nem mondott (lenyelt) szavak es hallas is...stb, ezekröl a neten is jo leirast talalsz. Ha eppen magadnak akarod kitalalni a szöveget, keszitheted akar magadnak is a meditaciot zenere ramondva...
Sok sikert!
újratöltés? ááááh :D ezt felejtsd el. Nem kell.
Tisztítani kell. A csakrák olyan csomópontok, amin a saját energiáid áramlanak. Ha nincs akadályoztatva ez az áramlás, minden flottul megy, nincs szükség egyéb beavatkozásra, mint ez az újratöltés bolondság.
Tisztítás: nos része a lelki és egyéb problémáid megoldása: ép testben ép lélek sorrendben, tehát kívülről befelé, tehát ha a tested rendben van, akkor sorra veheted a lelked gondjait, és a lelki problémák megoldásával szinte végeztél is a csakra tisztítással, csak ha nagyon akarod, akkor mehetsz tovább meditatív módszerrel.
Ha egyszerűen meg akarod érteni a csakratisztítás illetve nyitás folyamatát, ajánlim az Aang legendája rajzfilm sorozatot, annak az utolsó részeinek környékén egy epizód érthetően foglalkozik a témával. Ne zavarjon, hogy mesés keretekben.
Hat... csak annyit füznek hozza, hogy az Avatar egy rajzfilmsorozat, a valosag hasonlo de sztem nem teljesen egyezik, ott ezt direkt gyerekeknek fogalmaztak igy meg. :)
Ha komolyabban erdekel a tema, csakratisztitasra ezeket az oldalakat javasolnam:
Shalila Sharamon, Rejtett energiák c. könyve (Édesvíz Kiado)
Az teljesen igaz, hogy a tisztitas es feltöltes az kb ugyanaz, es hogy a tisztitas utan az energia jobban tud aramolni. Abban az ertelemben, ha magadnak csinalod, igaz, es akkor valoban nem feltetlenül kell feltöltes. De reikivel, ill. mas technikakkal megis magasabb szinten feltölthetök a csakrak, es ez erezhetö. (Tehat ha valaki azt mondja, feltöltötte az auradat, csak akkor hidd el, ha igy erzed, mert valoban erezhetö a különbseg!)
(Regota az Avatar elött is naponta tisztitottam a csakraimat, a rajzfilm kapcsan egy hivatasszerüen ezzel foglalkozoismeröst kerestem fel, lenyegeben az ö javaslatai. Mivel sok a teves info is sajn a neten...)
4.
Es meg: a testi es lelki tünetek összefüggnek, ezert problema eseten sztem celszerübb minden szinten egyidejüleg foglalkozni vele. Lasd: a testi problemak lelki okaival foglalkozo irodalom. (Kurt Tepperwein es a neten is van.)
4.
Nem tudom, hogy pontosan hol olvastad, de a levegö sztem az 5. csakra, a torokcsakra. Mert belegzessel jönnek az informaciok, kilegzessel elengeded, ha "megakad az energia", csomo a torkon...stb. Az orr, torok, legzöszervi megbetegedesek tartoznak is.
4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!