Mikor meg kereszteltek ( pár hónapos voltam ) katolikus vallású, anyukámnak a pap azt mondta hogy kiválasztott vagyok. Mi a véleményetek erről?
Most leszek 13 éves. és egy csomó tervem van .
de nem akármilyen. mások azt hinnék hogy elmebeteg vagyok.
ezért nem mondom senkinek. nagyon furcsa gondolatok
jönnek be. senki nem hisz nekem . meséljek ?
de ezt senki nem hinné el nekem. mit tegyek ?
2011. júniusában kezdtem el érdeklődni az égiek és az angyalok után. de csak úgy jött magától hogy ez engem érdekel.olyan mintha ismerném a fentieket.
előtte semmi ilyenen nem gondolkoztam. Sőt eszembe se
jutott. Sok minden csak úgy bevillan a túlvilágról.
Behódolunk Szent utolsó válaszoló ;) Kedves kérdező ahhoz h te szent lehess kell még edzened picurit :D de annyit hogy előbb beleőrülsz minthogy kapcsolatba lépj a fent említett élőlényekkel :) figyu picinyem te sugárfertőzött vagy? :D
12/L
Drága kis szörnyszülött vagy mi a franc vagy te!
Rádférne egy jó alapos fejbelövés ;) De most komolyan az ilyeneket irtani kell......Térj Már észhez!!
Szerintem téged az ufók irányítanak.....nincs más megoldás.....sajnálom...:/ XDD
Úristen, na ez már tényleg az emberiség legalja. 13 évesen ne akarj már itt ilyen látszat komolyságot meg 'hű de felnőtt vagyok' dolgot elhitetni mindenkivel, mert NEM MEGY NEM VESZED ÉSZRE?! Csak egy kis gyökér vagy aki azt hiszi hogy ő a világmindenség felett áll. Hát nem. Majd felnőttkorodra rájössz, mekkora ökörséget gondolsz, vagy nem és bekerülsz a diliházba. Ha továbbra is így gondolkodsz, akkor remélem egész életedben egy kis szobában fogsz üldögélni és elhiszed majd hogy NEM VAGY KIVÁLASZTOTT, főleg nem 13 évesen. Az meg tuti nem igaz, hogy a pap ezt mondta, mégis honnan a fenéből jöttél rá?
Menj inkább a büdös lovaddal a sárgaházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!