Mikor meg kereszteltek ( pár hónapos voltam ) katolikus vallású, anyukámnak a pap azt mondta hogy kiválasztott vagyok. Mi a véleményetek erről?
Most leszek 13 éves. és egy csomó tervem van .
de nem akármilyen. mások azt hinnék hogy elmebeteg vagyok.
ezért nem mondom senkinek. nagyon furcsa gondolatok
jönnek be. senki nem hisz nekem . meséljek ?
de ezt senki nem hinné el nekem. mit tegyek ?
2011. júniusában kezdtem el érdeklődni az égiek és az angyalok után. de csak úgy jött magától hogy ez engem érdekel.olyan mintha ismerném a fentieket.
előtte semmi ilyenen nem gondolkoztam. Sőt eszembe se
jutott. Sok minden csak úgy bevillan a túlvilágról.
nehéz elhinni, hogy te voltál a leggyorsabb...
háát ez jó volt xDXD
én titeket nem értelek !!! értsetek velem egyet. hisz
senkinek nincsenek olyan jó tervei mint nekem !
mások miért nem olyanok mint én ? pedig én nem vagyok
elmebeteg ! már le is rajzoltam mindent. és köré is írtam.
Figyu angyalbögyörőm:)
Légyszives szúrd már ki a segged alatt a felhőt és szállj vissza a Földre picinyem!:) Ez itt a 21.század és ha nem akarsz a sárgaházba kerülni skizofrénként 20éves korodban akkor jobb lesz visszatérni közénk, normális kiválaszottak közé :) szerintem téged kiskorodban 3x feldobtak de csak 2x kaptak el és attól lettél ilyen.....:P menj el egy paphoz aki majd elmagyarázza hogy (nem) tevagy a kiválasztott:)
Igazat adok az előttem szólónak. :D XD Am nagyot röhögtem a megfogalmazáson.
ja+ kérdés: Volt egy válaszod amit reggel nyolckor írtál. Azt hogy csináltad, ha nincs gépetek?
Nem vallanád be végre hogy ez a kérdés csak kamu? LÉCCI! Akkor nagyot röhögnél, hogy mennyi embert behülyítettél...
igen reggel nyolckor írtam. azért mer reggel nyolckor
nyit a könyvtár. szóval nem hazudtam. és én kiválasztott
vagyok. irigyek vagytok rám. én egy kiválasztott vagyok.
cselekedni fogok
a hangja mindenkinek az égig száll. szóban mondhatsz
levelet istennek is. az angyalok továbbítsák neki.
persze ha nem ér rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!