Az öngyilkosságnak számít ha a halált próbálja valaki bevonzani?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 15:18
11/14 rianas válasza:
Ha az ember nem csak a maga kedvére él, hanem próbál mások gondján is enyhíteni, másokat segíteni, és hagyja magát megérinteni a nagy szegénységben élők bajai által, biztos, hogy nem efféle fölös és veszélyes technikákon fogja törni a fejét, hanem azon, hogy hogyan segíthetne egy elhanyagolt gyereken, vagy egy hitelcsapdába került családon stb.
12/14 anonim válasza:
Nem. Az öngyilkos önkezével vet véget életének.
A bevonzás nem elég.
13/14 csipkerózsika válasza:
Szerintem igen. Maga dönt róla, hogy nem az életet választja.
Egyébként szerintem be lehet vonzani, csak nem egészen úgy, hogy "de vágyom rá" és akkor eljön. Az ember élete során egy csomó "kilépőpont" van, amikor lehetséges a halál, ha a szelleme úgy dönt. Egyesek meg is érzik ezeket, hogy most elmehetnének, ha úgy akarnák.
De ez nem tudatos döntés, egy csomó mindentől függ, hogy mi a feladatott itt, azt mennyiben teljesítetted pl. Ha van még dolgod, akkor nem ajánlatos kilépni. Mert a feladat megmarad, nem szabadulhat senki a sorsától, legközelebb újra megkapja, ha nem oldotta meg.
Szóval én nem ajánlom.
14/14 anonim válasza:
Én egyszer egy lottó ötöst akartam bevonzani, nem gyött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!