Hogyan tudnám bevonzani azt, hogy megnyerjem az 5-ös lottót?
mark86
pontosan! koncentrálj sokáig,akár évekig is a lottóra közben meg ne törődj mással és ne élj boldogan hanem VONZZÁÁ VAZZE!!
15:02
csak a te kedvedért feltettem egy kérdést, ahol megoszthatjátok tapasztalataitokat. hadd nevessek egy jót:D
15:04
ez új megvilágításba helyezi a dolgokat:)
A pozitív gondolkodásra szükség van. Jót tesz a léleknek, és sokszor sokat köszönhetünk az ilyen hozzáállásnak. De óriási tévedés azt hinni, hogy bármit bevonzhatsz. Én is hittem benne egy ideig, aztán rájöttem, hogy nem tilos átgondolni a hallottakat. Van itt az oldalon egy válaszoló, aki egyszer egy hasonló kérdésre, ezt az oldalt linkelte be. Azóta én is minden Titokban hívőnek ajánlom, mert remekül észérvekkel világít rá az ellentmondásokra.
Ettől persze, ha valaki szeretne benne hinni ám tegye. A próbálkozással biztos nem lesz rosszabb senkinek az élete. De ha elhiszi, hogy nem kell tennie semmit semmiért csak szimplán erősen gondolni rá, annak biztos nem lesz jó vége.
Selena
Képzelj el egy kötélhúzást, ahol 44 millió irányba húzzák-vonják a kötelet.
(Nem mintha általában hinnék a Vonzás törvényében, de az ötöslottó különösen jó példa arra, mennyire illogikus az egész.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!