Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám bevonzani?

Hogyan tudnám bevonzani?

Figyelt kérdés

Hali, Szeretnék egy nőt bevonzani az "életembe" akit szeretnék.Már ha vele álmodnék is örülnék, de ha életembe belépne annak örülnék, hogyan tudnám bevonzani ?:)az idö nem számít, hogy mennyi ideig tart " de próbálkozni lehet " azért ne legyünk öregek :P olyan 2-3 :)

UI. per pillanat több mint 10.000km van köztünk " minimum" És ez a távolság marad is míg nem történik valami....

Kérem, csak komoly ehez tartozó válasokat írni . :)

2011. júl. 23. 18:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos nem lehetséges, az, amit akarsz.

Ha jól értem, egy konkrét személyt akarsz bevonzani.

Ezt nem lehet, és nem is etikus, mert ez ellenkezhet az ő szabad akaratával.

Nem is lenne jó, hidd el.

Talán csak azt kérheted, hogy teremtődjön egy lehetőség arra, hogy találkozzatok.

Ő pedig dönthet, hogy akar-e téged, vagy sem.

2011. júl. 23. 18:24
 2/17 A kérdező kommentje:
Már ennek is örülnék, repdesnék a boldogságtol
2011. júl. 23. 18:25
 3/17 A kérdező kommentje:
Annak mindenkép, hogy taálkozhatok vele, annak is hogy, dönthet,hogy akar-e vagy sem.
2011. júl. 23. 18:25
 4/17 tifike válasza:
hogy szerethettel valekit olyan messziröl milyen kapcsolatba vagytok webkamerával láthattod
2011. júl. 23. 18:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

konkrét személyt ugyan nem tudtam bevonzani, szerintem nem is kellene, de sok mást igen.

Nagyon erősen kell rá gondolni, és semmilyen más szóba jövő lehetőséget nem kell elfogadni.

Pl. vonzottam be sikeres vizsgát, jogosítványt, nyelvvizsgát, munkát, pasit, lakhelyet, csak teljesen pontosan és határozottan tudnom kellett, mit akarok. Elképzelhetetlennek kellett lennie, hogy ne sikerüljön. Bármilyen képtelenségnek is tűnt.

Amikor csak kicsit akartam valamit és nem is pontosan, nem sikerült. Hidd el, működik.

2011. júl. 23. 18:57
 6/17 A kérdező kommentje:
Szóval csak rá gondoljak ?
2011. júl. 23. 20:58
 7/17 Gentlemanus válasza:
It's a serious answer.
2011. júl. 23. 21:33
 8/17 anonim ***** válasza:
igen, elsősorban. Kapcsolatot nem tudod vele felvenni?
2011. júl. 23. 21:37
 9/17 anonim ***** válasza:
Konkrét személyt nem tudsz bevonzani, ha ő ezt nem akarja! Ha szeretnél kapcsolatot akkor egy papírra írd össze mi az amit szeretsz.(pl. kedves, odaadó, szeret engem, figyelmesen meghallgat, vékony, barna bőrű stb..stb..)Fontos, hogy ilyenek ne legyenek benne: Nem dohányzik, nem szereti a fagyi. Ezután gondolj ezekre a dolgokra jó érzéssel, az érzés a lényeg, ha közben boldog vagy jó úton jársz. Fordíts ezekre naponta figyelmet, mintha már melletted is lenne ez a hölgy. Képzeld el, gondolj rá, álmodozz róla. És a legfontosabb, ne legyen benned egy csepp kétely sem az iránt, hogy ez nem lehetséges, hogy hogyan is ismerném meg atb. Mintha már meg is lenne. Ha ügyes vagy sikerülni fog, és ha ez az illető akit te szeretnél reagál és bevonzod, neked teremtették, ha nem akkor válaszol más a kérésedre!
2011. júl. 23. 22:40
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi válaszotokat. Nehezen tudom a kapcsolatot felvenni, 1x sem sikerült, de akarom öt !!! már elég sok helyen probálkozom akár csak az email cimét megszerenem.
2011. júl. 24. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!