Hogyan tudnám bevonzani?
Hali, Szeretnék egy nőt bevonzani az "életembe" akit szeretnék.Már ha vele álmodnék is örülnék, de ha életembe belépne annak örülnék, hogyan tudnám bevonzani ?:)az idö nem számít, hogy mennyi ideig tart " de próbálkozni lehet " azért ne legyünk öregek :P olyan 2-3 :)
UI. per pillanat több mint 10.000km van köztünk " minimum" És ez a távolság marad is míg nem történik valami....
Kérem, csak komoly ehez tartozó válasokat írni . :)
Sajnos nem lehetséges, az, amit akarsz.
Ha jól értem, egy konkrét személyt akarsz bevonzani.
Ezt nem lehet, és nem is etikus, mert ez ellenkezhet az ő szabad akaratával.
Nem is lenne jó, hidd el.
Talán csak azt kérheted, hogy teremtődjön egy lehetőség arra, hogy találkozzatok.
Ő pedig dönthet, hogy akar-e téged, vagy sem.
konkrét személyt ugyan nem tudtam bevonzani, szerintem nem is kellene, de sok mást igen.
Nagyon erősen kell rá gondolni, és semmilyen más szóba jövő lehetőséget nem kell elfogadni.
Pl. vonzottam be sikeres vizsgát, jogosítványt, nyelvvizsgát, munkát, pasit, lakhelyet, csak teljesen pontosan és határozottan tudnom kellett, mit akarok. Elképzelhetetlennek kellett lennie, hogy ne sikerüljön. Bármilyen képtelenségnek is tűnt.
Amikor csak kicsit akartam valamit és nem is pontosan, nem sikerült. Hidd el, működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!