Hogyan lehet bevonzani egy konkrét pasit?
Igaza van az elsőnek. Sőt,ha normális a pasi,és meghallja,hogy hókusz-pókusszal akarod bevonzani.messzire elkerül.
27/F
Szerintem is inkább próbáld meg a fent leírtakat, de mivel az ezotéria témába nyitottad a kérdést, ezért leírom.
*Az itt leírt módszer csak akkor fog működni, hogyha magasabb spirituális szinten vagy, tehát van mögötted kb. 6 hónap meditáció.
A bevonzást auraprogramozással lehet elérni. Fontos, hogy amit kérsz fizikainak lehetségesnek kell lenni.
A módszer.
1. Menj le alfa tudatállapotba (transzállapotba, meditáció segítségével).
2. Lélegezz be energiát.
3. Most a célszemélyt képzeld el magadban zöld aurával. Képzelj felé egy erős, fényes, zöld aurát.
4. Mondogasd ezt magadban (kb. 10x): “Az aurám magamhoz vonzza a ________-t könnyen és erőfeszítés nélkül.
És ennyi.
Ez egy működő módszer, de nagyobb spirituális szint szükséges hozzá.
Már többmilliószor feltették ezt a kérdést aminek a vége mindig ugyanaz:
-leoltják a kérdezőt, hogy mekkora hülye
-néhányan ugyanazt a onormálisnak szánt választ adják, mint az előző
-tovább oltogatják a valószínűleg tini korú tapasztalatlan lányt
-végül a kérdező bizonygatja, hogy ő nem hisz benne és csak érdeklődött.
A végén a konklúzió mindig ugyanaz. Bevonzásban eleve csak az önbizalomhuányos és korlátolt emberek hisznek, pasi bevonzása pedig egyenesen nevetséges. Kérdező, ha majd felnősz, talán rájössz. Egyenlőre még gyerek vagy.
Utolsó:
Azt mondom, hogy aki szkeptikus az ne írjon. Én már sokat tapasztaltam ezen a téren, és remélem, hogy egyszer neked is lesz tapasztalatod. A természetfelettinek nevezett dolgokba olyanok is beletartoznak, amit el sem tudsz képzelni. Pl. hogyha olyan spirituális szinten vagy, akkor tudsz kommunikálni az állatokkal, láthatatlanná tudod tenni fizikai testedet, és egyéb ilyen dolgok, amit a képzeletedet is felülmúlják. Egyébként meg, aki vitatkozni akar annak gratulálok, nem muszáj neki hinnie benne, hisz csak az ő baja lesz majd a későbbiekben.
En is valami hasonlot gondoltam, mikor olvastam a kerdest. Ha tetszik valaki, akkor olyan energiakat fogsz kibocsatani, hogy eszre fogja venni tudattalanul.
Az olyan kerdesek pl amik arrol szolnak itt, hogy ram nez surun, tetszem neki, az is mind errol szol.
Csak az a kerdes, hogy a pasi mit kezd a vonzalmaddal. Mert neki is van szabad akarata. Gondolom.
úgy mint bármi mást...
amúgy a testbeszédet ajánlanám, ha a bevonzás lassú lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!