Hogy tudnám a fogyókúrát úgy bevonzani az életembe, hogy a szüleim ne vegyék észre?
Sehogy. Egy idő után biztos fel fog tűnni.
De miért kellene titkolni? Csak nem azért, mert 14 éves vagy, és egy esztelen fogyókúrát kezdenél?
Már pár hete felhoztam a témát, hogy sportoljon együtt a család vagy reggelire nekem vegyünk barna kenyeret...
és hát eléggé rosszul fogadta még a sport részt is :(
Akkor ne mond el. Az bővel elég, ha te csinálod, nem kell nekik is. Ha van valami sportpálya, akkor menj le oda, fuss egy keveset, de rendszeresen. Mond, hogy a barátaiddal vagy, vagy,ami még jobb, győzd meg egy barátodat is hogy sportoljatok együtt. Ha van kutyád, akkor fuss vele. De az otthoni torna is működik, csak rendszeresen kellene. Amikor nincsenek otthon, akkor semmi akadálya, hogy tornázz. :)
előző voltam.
Nem akarlak elkeseríteni, de az, hogy mennyire fogadnak be, nem a kilóid számától függ. Biztos nálatok is vannak kövérkés/szemüveges/alacsony stb. lányok, akik népszerűek. És vannak átlagos kinézetűek, akiket cikiznek, vagy ha azt nem is, de nem fogadják be.
Arra kellene rájönni, hogy egyáltalán érdemes-e ahhoz a bizonyos csoporthoz tartozni. Ha igen, akkor második feladatként rá kell jönnöd, hogyan tudnád megkedveltetni magad.
Ha csendes, visszahúzódó természetű vagy, akkor pedig jobb, ha megbékélsz azzal, hogy sose leszel a társaság középpontja.
Nem tudod :) Ha apud nem is, de anyud biztosan észreveszi.
Nekem is észrevette kb. 2 hét után, emlékszem 2 évvel ezelőttre... állok a konyhában és megkérdezi:
"észrevettem hogy máshogy eszel, jól gondolom?"
mert észrevette, hogy nem veszek már a sütikből, nem fogy annyi a nasikból.
ha boltba mentünk, nem kértem, hogy vegyünk csokit, észrevette hogy többször jártam el sportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!