Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnám a fogyókúrát úgy...

Hogy tudnám a fogyókúrát úgy bevonzani az életembe, hogy a szüleim ne vegyék észre?

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 23:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Sehogy. Egy idő után biztos fel fog tűnni.

De miért kellene titkolni? Csak nem azért, mert 14 éves vagy, és egy esztelen fogyókúrát kezdenél?

2011. aug. 28. 23:11
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen 14 éves vagyok, de nem esztelenül akarok csak annyira, hogy jobban befogadjon a korosztályom.
2011. aug. 28. 23:34
 3/16 anonim válasza:
sport. lépcsőzz a lépcsőházban, tornázz otthon. azzal nem tudsz kárt tenni magadban. Ha meg kövérnek érzed magad, mond meg anyukádnak. Biztos szívesen segít neked, változtat az étrendeden.
2011. aug. 28. 23:34
 4/16 A kérdező kommentje:

Már pár hete felhoztam a témát, hogy sportoljon együtt a család vagy reggelire nekem vegyünk barna kenyeret...

és hát eléggé rosszul fogadta még a sport részt is :(

2011. aug. 28. 23:42
 5/16 anonim válasza:

Akkor ne mond el. Az bővel elég, ha te csinálod, nem kell nekik is. Ha van valami sportpálya, akkor menj le oda, fuss egy keveset, de rendszeresen. Mond, hogy a barátaiddal vagy, vagy,ami még jobb, győzd meg egy barátodat is hogy sportoljatok együtt. Ha van kutyád, akkor fuss vele. De az otthoni torna is működik, csak rendszeresen kellene. Amikor nincsenek otthon, akkor semmi akadálya, hogy tornázz. :)

előző voltam.

2011. aug. 28. 23:47
 6/16 anonim ***** válasza:
44%

Nem akarlak elkeseríteni, de az, hogy mennyire fogadnak be, nem a kilóid számától függ. Biztos nálatok is vannak kövérkés/szemüveges/alacsony stb. lányok, akik népszerűek. És vannak átlagos kinézetűek, akiket cikiznek, vagy ha azt nem is, de nem fogadják be.

Arra kellene rájönni, hogy egyáltalán érdemes-e ahhoz a bizonyos csoporthoz tartozni. Ha igen, akkor második feladatként rá kell jönnöd, hogyan tudnád megkedveltetni magad.

Ha csendes, visszahúzódó természetű vagy, akkor pedig jobb, ha megbékélsz azzal, hogy sose leszel a társaság középpontja.

2011. aug. 28. 23:56
 7/16 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim, de úgy jobban érezném velük magam ha nem lennék kövérebb.
2011. aug. 29. 00:04
 8/16 anonim ***** válasza:
menj egyedül sportolni. Ha kell, akkor fuss minden másnap 30-40 percet a ház körül, ez nem kerül semmibe. A kajálással meg annyit tudsz tenni, hogy azt eszed, ami otthon van, csak kevesebbet, mint eddig. Illetve figyelsz rá, hogy vacsira már ne menjen szénhidrát, tehát ha mondjuk főtt tojást eszik a család, akkor te ne kenyérrel edd, hanem zöldségekkel.
2011. aug. 29. 00:31
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem tudod :) Ha apud nem is, de anyud biztosan észreveszi.

Nekem is észrevette kb. 2 hét után, emlékszem 2 évvel ezelőttre... állok a konyhában és megkérdezi:

"észrevettem hogy máshogy eszel, jól gondolom?"

mert észrevette, hogy nem veszek már a sütikből, nem fogy annyi a nasikból.

ha boltba mentünk, nem kértem, hogy vegyünk csokit, észrevette hogy többször jártam el sportolni.

2011. szept. 18. 13:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Amúgy nagyon szomorúnak tartom, hogy a családod még a sport résztől is elzárkózik...:( Pedig a sport jó dolog, és sosem árt:)
2011. szept. 18. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!