Hogy tudnám a fogyókúrát úgy bevonzani az életembe, hogy a szüleim ne vegyék észre?
akkor szépen sorban...
- a korosztályod? a KOROSZTÁLYOD?? csikizd a talpukat izzó vassal, akkor nem fognak merni nem befogadni. vagy dugasd szét magad részegen, ezt talán még menőbb 14 éveseknél.
- második hülyeség: sportoljon együtt a család. lehet jól hangzott a fejedben az ötlet, de itt a valóságban nem hangzik jól.
- titokban fogyózás, egyszerű: ninja művészetek, szemfényvesztés technikák!
-----------------------------------
most akkor a segítség: törekedj a lehetőségeidhez képest a legjobb minőségű ételek fogyasztására. kiegészítheted a sz.ar étrendedet fehérje készítménnyel, vitaminokkal.. de se a normális ételekből, se a sok szemét sza.rból nem kell bezabálni! a testednek tápanyag és energiaigénye van, az energia szükségletet fogyásnál kicsit hiányosan hagyjuk ~250-500kcal deficittel.
mozogni egyedül is tudsz, de ha felkeresel egy "profit" aki mondjuk épp küzdősport vagy harcművészet oktató, úgy megizzaszt, hogy még másnap is olvadni fog rólad a zsír.
kb. szerintem ennyit kérdeztél.
Magasság és súly?
-
Figyu, a sportot ne akard rájuk erőszakolni. Járj egyedül valami sportkörbe a suliba vagy futni. Vagy tornázz otthon. Ezt nem fogják ellenezni. De az én anyám is kb. a francba küldene, ha velük akarnék sportolni.
Egyedül akarnék, de nem hagynak.
160/57
ha konkrétan a szüleid nem hagynak valamit, az ellen fölösleges küzdeni. ők adnak enni, szerintem ezzel eléggé kiszolgáltatottá válsz.
fordítsd értelmesebbre az időd, ami most nem megy, az nem megy. megy majd ha saját lábra állsz.
más megközelítés: ha kimondottan jól nem is tudsz enni, rendes edzésre lejárni nincs is lehetőséged, mozogni otthon is tudsz (elhatározás kérdése) eszed megvan,
ezekkel már tudsz számolni egy napi szükséges energia kalkulációt, kaját gondolom annyira nem erőszakolhatják beléd, és edzést is tudsz csinálni magadnak. ez egy középszerű de bőven működő fogyáshoz több mint elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!