Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám a volt páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a volt páromat újra bevonzani?

Figyelt kérdés
Sziasztok,ha valakinek sikerült az amire most én készülök várom a tanácsokat.. Szeretném a volt barátnőmet újra bevonzani,mert eltelt sok idő,de rájöttem hogy ő nekem az a személy aki fontos,és csak vele tudom leélni az életemet..Vannak jelek amiket észrevettem az 1 hónap alatt.... 1 hónapja vagyunk külön és azt kell hogy mondjam rengeteg dolgon gondolkodtam és sikerült rájönnöm hogy egyszerüen mindenkiben őt látom... Segíthetne valaki,mert tényleg nagy segítség lenne számomra..
2010. szept. 11. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
mond el neki amit leírtál. vigyél virágot.
2010. szept. 11. 11:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vesztünk össze vele,csak az van hogy emlultak az érzések felém.... Pedig nagyon szeretem ezt a lányt,és olyan jeleket veszek észre amik másik embernek nem tünénnek fel ,de számomra igen... Nem tudom mi van vele,nem tudom mit csinál,,,Csak azt tudom mondani hogy gondol rám ő is..Érzem !!
2010. szept. 11. 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez a helyzet, csak én lány vagyok. 1 hónapja szakított, nem vesztünk össze meg semmi, csak az utóbbi időben szinte nem is találkoztunk és szerinte már nem működött.

Én csak azt tudom tanácsolni h keresd fel, mondd el neki őszintén mit érzel meg h nem tudod elfelejteni és utána csak rajta múlik minden..

2010. szept. 11. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Találkozz vele, bármi kisülhet belőle és legalább nem azt kérdezed magadtól később mikor egy másik pasival látod: "mi lett volna ha megpróbáltam volna? "

Tényleg vegyél neki valami apróságot, hívd arrébb, és beszélgessetek..majd kérdezd meg kaphatsz-e még egy esélyt?!

Sok szerencsét!

2010. nov. 22. 21:13
 5/6 anonim válasza:
Ahogy először meghódítottad úgyanúgy hódísd meg megint. Ha egyszer már sikerült másodszor is sikerülni fog, sőt így könnyebb lesz, mert már tudod mit szeret és mit nem. Tudod hogy mivel lehet levenni a lábáról és ha töröd majd egy kicsit a fejed akkor biztosan rá fogsz jönni és akkor majd sikerül visszahódítanod.
2010. nov. 22. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
írd meg, végül hogy sikerült ;)
2010. nov. 23. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!