Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az öngyilkosságnak számít ha...

Az öngyilkosságnak számít ha a halált próbálja valaki bevonzani?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 15:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Én nem ajánlom..2 évvel ezelőtt, megterveztem hogyan, melyik nap, hogy mikor leszek öngyilkos, előtte 1 héttel meghalt a barátom:(
2012. jan. 26. 15:25
 2/14 anonim ***** válasza:
9%
szóval ezzel azt akartam magyarázni, hogy lehet magadnak akarod de mást ér el.
2012. jan. 26. 15:26
 3/14 anonim ***** válasza:
59%

szerintem igen de mért próbálsz ijet csinálni feltéve ha te csinálod az élet szép vanak rosz emberek de az elme kicsit el tuloza a dolgokat valki valami roszat mond azt még az ember tovább gondolja tesz hozá még 1 lapátal

sok jó ember van a földön és jól érzi magát az ember

1ajádék az életbe jónek kisebb feladatok de azt mekel őldani

és ha valaki végig csinálja dolgát az elnyeri majd mélto jutalmát tudom ebe nem mindeki hisz

de aki nem hisz akor az ugy fogja fel ha ongyilkoságot akar elkovetni hogy ha meghal tobbet nem fog gondolkozni,nem lesz semi még 1 gondoltat se megszun létezni persze ez nem igaz mert létezik isten de az életet végig kell élni

vanak nehezebb napok de nem ugy kell felfogni hogy az nehéz mert téleg ha nehéz is a gondolatok mégnehezebé teszik

ugy hogy élj mert élni jó.

2012. jan. 26. 15:34
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Miért akarsz meghalni? Nyugodtan leírhatod PM-ben, és kort is írj, meg nemet.
2012. jan. 26. 15:58
 5/14 tetris ***** válasza:
77%
Nem lenne célravezetőbb, ha a sikert, az örömet próbálnád inkább bevonzani?
2012. jan. 26. 16:17
 6/14 A kérdező kommentje:
félreértések vannak, nem én akarok öngyilkos lenni, csak eszembe jutott egy ilyen variáció, nem is értem miért gondoltátok ezt
2012. jan. 26. 19:41
 7/14 anonim válasza:
0%

A halált bevonzani? Van valamiféle halálmágnesed? :-)

Ebből azt látom, hogy túl sok a szabadidőd hülyeségeken gondolkodni. Gondolom gyenge horrorfilmeken nevelkedő tizenhúszon éves vagy.

2012. jan. 27. 04:31
 8/14 anonim ***** válasza:
33%

A halált nem lehet bevonzani csak úgy, ha jönnie kell, akkor jön bevonzás nélkül is, ha lejárt a földi feladata az embernek, ezért itt nem lehet öngyilkosságról beszélni. Bár azt viszont tudni kell, hogy csak az hal meg, aki meg akar halni. Lehet, hogy ez furcsán hangzik, pedig ez így igaz. Gondoljunk bele, ha valaki beleesik a vízbe, és nem tud úszni, mi történik. Egy darabig küzd, hogy a felszínen maradjon ez az életösztön, de egyszer csak rájön nincs tovább, elfogy az ereje és feladja, azaz elfogadja abban a pillanatban a halált, ami be is következik. Viszont, akinek nem kell meghalnia, mert feladata van még az életben az nem hal meg bármit is tesz, hisz az anyagba zárt élet önfenntartó ösztöne hallatlanul erős. Az ember akkor tudja ezt az ösztönt kézben tartani, ha nagyon komolyan kitisztázza magában a halál valóságát. Vagyis, hogy nincs halál! (János 11;25) De van olyan, akinek mennie kell, mert lehet, hogy halála valakinek, valakiknek tanulást, okulást jelent, vagy aki meghalt annak lejárt a vállalt feladata, bár mit is tessz érte az orvostudomány, vagy saját maga, az mindenképpen meg fog halni.

Amit mi halálnak nevezünk, az valójában egy nagy felébredés. És amint az álomból felébredve folytatni kell életünk útját, éppen így, a nagy felébredés után is ez fog történni. Majd akkor látni fogjuk, hogy nincs is abban semmi különös. Jelenleg a fantáziánk hatása alatt vagyunk, és a fantáziánkra tud hatni a Gonosz. Ezt Neki is meg kellett szenvednie.

2012. jan. 27. 11:57
 9/14 anonim ***** válasza:
A halát amúgy sem lehetséges bevonzani, mert a vonzás arról szól , hogy már úgy próbálsz gondolkozni, mint ha meglenne, benne élsz boldog vagy tőle és hálálkodsz érte...mivel nem tudod milyen a halál így ez nem is lehetséges, és ameddig csak valaki siránkozik érte az nem vonzás.
2012. jan. 27. 16:57
 10/14 rebeka1 válasza:
48%
emos, tuti
2012. jan. 28. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!