Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek energiavámpírral...

Szerintetek energiavámpírral van dolgom?

Figyelt kérdés
Van egy lány munkatársam,az elején még azt is hittem,hogy jóban vagyunk vele,de aztán egyre többször veszem rajta észre,hogy olyan "ártatlanul gonoszkodik " velem!Tehát már többször össze is vesztem vele,mert nem akarom ezt a kapcsolatot,de ő folyton zokogva sír,hogy a többieknek elpanaszkodhassa,hogy mekkora egy szemét vagyok,és mivel én erre megilyedek,hogy ne ítéljenek el,ezért "jóban" vagyok vele.A Facebook-on az én hozzászólásaimat,fényképeimet sosem like-olja,nem szól hozzá semmilyen megnyilvánulásomhoz,mivel mi teljesítményes rendszerben vagyunk,folyton azt kérdezgeti,hogy mennyinél tartok egy adott nap-tehát így versenyeztet,pedig én nem akarom tudni,hogy ő hol tart,meg ilyen kis gonosz megjegyzéseket tesz folyton,pld "látod most az egyszer többet kerestem,mint te,pedig én ráadásul 1 hetet táppénzzen is voltam" :) ---_SSSS -tehát magyarán nem érdemes a munkahelyen megszakadni-úgy is lehet keresni...nem tudom a dolgait lereagálni,nem szeretném látni sem már egyáltalán,és a holnaptól már előre rettegek,hogy megint hogyan lemeríti az erőmet nap végére-mivel mellettem ül...Valakik olyan emberek hozzászólását várom,akik konkrét tanácsot,vagy segítséget tudnak adni az ügyben,hogy mit tehetnék ez ellen,mert a családi életemet is tönkre teszi teljesen.Ja...-meg sajnos nagyon nyomorult az ő éelte,van egy munkanélküli társa is és szerintem emiatt is nagyon féltékeny rám,hiszen nekem egy nagyon jó párkapcsolatom van,vagyis abban élek.

2012. jan. 8. 12:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bocsánat de nem olvastam mindent végig.

Az a lényeg, hogy nekem is van egy ilyen ismerősöm. Volt hogy egy nap 8 tól 8-ig voltam vele és a végén már tökre kifulladtam mert valahogy hasonló mint akit leírtál. Én is lekoptatással próbálom megoldani a gondot.

2012. jan. 8. 22:11
 12/16 Napkiraly ***** válasza:
Egyél fokhagymát és beszélgess úgy vele! Ezt csináld meg párszor, az energiavámpírok nem bírják a fokhagyma szagát. Ha szerencséd van átkéri máshova magát. Amúgy én az ilyen energiavámpírt egy négybetűs szóval illetem
2012. jan. 8. 22:49
 13/16 A kérdező kommentje:
áááááááááááá ezt a lányt sosem fogom lekoptatni magamról-de érdekes,mintha már nem lenne olyan "jó" a kapcsolatunk,most más társaságát keresi inkább már
2012. jan. 9. 18:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy darabig más társaságát, azután meg majd rohan hozzád vissza és megpróbálja majd neked elmondani, hogy az mekkora egy szemétláda. :( Komolyan, nehogy ismét meghallgasd! Akkor majd kezdheted elölről.
2012. jan. 9. 20:48
 15/16 Napkiraly ***** válasza:
Jaja, utolsónál a pont. Készítsd ki inkább, fokhagyma, egyéb rossz szokások. Ja és ne felejts el fingani :D
2012. jan. 9. 22:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Napkirály! Ezt gyönyörűen megfogalmaztad. :))) Kapsz egy zöld pacsit.
2012. jan. 10. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!