Szűz jegyű férfivel ilyen nehéz dolgom lesz?
Nézd, a Szűz jegyű férfiről sehol nem írják, hogy mennyire erkölcsösek ( igaz, az ellenkezőjét se ), sokkal inkább azt, hogy nagyon kritikusak a környezetükkel, igényesek és maximálisak a partnerválasztásban, mivel Föld jegyűek ezért megbízhatók, kiszámíthatók, viszont a romantikázás nem az erős oldaluk, mivel szinte mindent logikai síkon közelítenek meg.
Szexuális téren csak a kezdeti időszakokban vonakodnak - de akkor is inkább a Szűz jegyű nők - ha állandó kapcsolatban vannak, harmonikus kapcsolatban, akkor ugyanúgy kinyílnak, mint pl. a tüzes jegyek.
:))
Én oroszlán leány vagyok és a barátom szűz.
Mikor megismertem fogalmam sem volt róla, hogy milyen jegyű. Összejöttünk. Mostanában néztem, hogy egy oroszlánnak nem épp a legmegfelelőbb partner egy szűz jegyű. Én mégis vele vagyok már több mint egy éve. Néha vannak nagyobb vitáink, de elmodhatom, hogy nekünk a legkevesebb, mint a környezetemben élők pároknak.
Szerintem a horoszkóp nem határozza meg senki jövőjét, de a születésünk ideje, kihatással lehet a jellemünkre. Viszont én erre sem alapozok, mert ha 1000 szűz jegyű embert sorakoztatunk fel, akkor sem fognak megegyezni esetleg nagy vonalakban vagy még abban sem.
Ha mégis ez alapján indulsz el akkor:
- Nehezen fog lépni, mert 50x is átvizsgálja, hogy Te vagy-e a megfelelő lány.(Rajtam a párom kb. fél évig töprengett)
- Csak addig félénk és tétova még nem bizonyos érzései felől. Addig várj türelemmel.
- Szüzeket nem szabad siettetni! Jelezd, ha tetszik neked, de inkább csak úgy, hogy szimpatikus neked. Az első lépést viszont hagyd hadd ő tegye meg, mert ettől férfi ő.
Összefoglalva: Várj.Légy türelmes. Addig barátkozz vele tovább. Ne sürgesd. Ennyi.
Sok sikert. Remélem segített.
Neked mi a horid, kérdező?
Ha Föld jegyű vagy, az jó a Szűznek, illetőleg még a levegő jegyek is, legideálisabb az Ikrek, a Mérleg.
Neccesek a Víz jegyűek, a Tűz jegyűek pedig problémásak a Szűzzel összepárosítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!