Mi dolgom lehet ezzel a cicával? A macskáknak mi a jelentőségük az ezoterikus irodalmak szerint?
Ma este kimentem egyik ismerősömhöz a munkahelyére. Ott volt egy cica. Amint meglátott odaszaladt hozzám, és le nem tudtam rázni. Ugyanakkor tudni kell, hogy az idegen macskákkal nem szoktam foglalkozni, de ahogy ez nézett, és követett engem, hát nagyon érdekes. Hiába nem egyedül voltam ott, a cica csakis hozzám kéredzkedett fel. Végül megsimogattam.
Azután, amikor jöttem hazafelé, egy ideig követett, majd félúton megelőzött, és előttem ment. Amikor egy elágazáshoz értem, ahonnan már látni a házunkat, sok másikkal együtt, én direkt megálltam. A cica viszont ment tovább...és végül leült a kiskapunk elé. Soha azelőtt nem volt arrafelé a cica, és mégis leült a mi kapunk elé...és várt. Végül elindultam én is tovább...és addig ő ott ült rezdületlenül, és várt! Nagyon furcsa. Ami pedig érdekes, imádom én is ezt a cicát, az első megpillantás óta. :)
Nos, ez olyan 3 hónap körüli, én pedig szeptemberben veszítettem el azt a kismacskámat, amelyikhez nagyon ragaszkodtam... :(
Egyébként lehet, te poénnak szántad, de nekem valóban az volt az első gondolatom...csak az már kizárt így utánaszámolva a korának. Nem? :)
De az is lehet, hogy egy másik korábbié o.O? :)
De most komolyan. Mert engem nem csak a macska viselkedése döbbentett meg, hanem hogy én egyáltalán foglalkozom egy idegen macskával....
Lehet, az előző kiscicád... én is elveszítettem az első cicámat, aztán pár hónap múlva ugyanez történt velem is, mint veled egy másik cicával. De persze lehet, hogy csak szimpatikus vagy neki. Ki tudja. :)
Amúgy néhány ezoterikus irodalom szerint a macska (meg a kutya is) véd a "rossz" energiáktól, leveszi rólad ezeket, megbetegszik helyetted, stb. Ezt csak úgy érdekességnek írtam, nem tudom, mennyi valóságlapaja van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!