Ha különféle ezoterikus tanfolyamokat végzek el azok nem ütik egymást energetikailag?
Figyelt kérdés
több minden érdekel,ezzel szeretnék foglalkozni,szeretnék sokoldalú lenni..2011. okt. 1. 00:41
2/25 A kérdező kommentje:
reiki,kineziológia,kristályterápia,hellinger-családállítás
2011. okt. 1. 01:04
3/25 anonim válasza:
ha ennyi felesleges pénzed van akkor miért erre akarod elb*szni?
Ha jól tudom a kinezológia különösen drága.
Inkább adományozd a rákos gyermeknek, annak lenne értelme.
4/25 A kérdező kommentje:
ha nem értesz hozzá,minek írtál?
ezek mind gyógyítanak,pont ez a lényeg
2011. okt. 1. 01:08
5/25 A kérdező kommentje:
mindig adományozunk,pénzt,ruhát,játékot,ennivalót
akik gyógyítani-segíteni szeretnének mindenhogyan teszik.
2011. okt. 1. 01:09
6/25 anonim válasza:
ha tényleg gyógyítani akarsz akkor menj el orvosnak és igen értek hozzájuk, sokat olvasok az ezotériáról mert úgy nem szeretnék véleményt alkotni róla hogy nem tudom mi az.
7/25 A kérdező kommentje:
pont h a hagyományos orvoslást nem érzem tökéletesnek,ezért nem annak megyek
2011. okt. 1. 01:15
8/25 A kérdező kommentje:
És: a testet a lélek baja betegíti meg,úgyhogy a lélek gyógyítása a test gyógyulásának az alapja. ötvözni kéne a kettőt az orvosi képzésben az lenne az igazi
2011. okt. 1. 01:16
9/25 anonim válasza:
ha szerencsétlen , boldogtalan, naív embereket akarsz lehúzni sok pénzel akkor csináld, szíved, jogod. Végül is valahol megérdemlik, "aki hülye halljon meg" elv alapján.
10/25 anonim válasza:
én is csinálnám ha jó improvizáló lennék, sok pénz van ebben nagyon, főleg manapság jó biznisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!