Hogyan lehet együtt élni egy energiavámpírral?
depressziós*
Am 15/L
én is energiavámpír vagyok méghozzá a durvábbik fajtából ha kell segítség akkor kérdezz (ne privibe hanem itt)
Amúgy kérdező most tőled is szívtam egy kis energiát! muhahaha
Energiavámpír ellen a leghatásosabb módszer, ha az ember nagy ívben elkerüli őket. Mivel nálatok ez most nem lehetséges, valahogy éreztessétek, hogy zavaró a nagyi.
Ha beszél hozzátok, mondjátok, hogy most nem értek rá, stb...
Jó módszer az is, hogy mikor beszél, keresztbe fonjátok magatok előtt a karotokat. Így lezárjátok magatokat és a nagymama nem jut energiához, ergo egy idő után abbahagyja a piszkálást, mert érzi hogy nem kap semmit.
"a nagymamám energiavámpír"
Orvos látott már?
"valahogy éreztessétek, hogy zavaró a nagyi"
Az nem zavaró hogy dolgozik értük? Ha okos értelmes tanácsot nem tud adni valaki akkor hülyeséget legalább ne mondjon!Itt teljesen világos hogyha valaki valamiről tehet, az pont nem a nagyi!
Energia vámpírok NINCSENEK! Csak aki lusta,unatkozik,nem tudja a napjait értelmesen eltölteni,ráfogja valakire,hogy elszívja az energiáját.
A nagymamád aktív,dolgos,ha ő vezeti a háztartásotokat. Anyukád pedig azért depressziós,mert nem tudja elfoglalni magát értelmes dologgal.
csináljatok neki kifutót a kertben ügy megoldva
de ne felejtsétek cserélni a vizét az fontos
meg a kaksit felszedni
remélem segítettem puszi
cak rá kéne beszélni aput, hoyg költözzetek. Anyukád egészsége érdekében. Ha ő nem értené ezt a vámpíros dolgot, akkor mondd, hoyg anyudnak környezetváltozás kell a depresszió leküzdéséhez. Ezt akár a háziorvossal is elmondathatjátok. Sajnos van ilyen.
Másik: adni annyi energiát a vámpírnak, ami nekünk van feleslegben. Pl. beszélgetni stb. Hátha kevesebbet vesz le anyuról. Anyu keresztezze a kezét, lábát, és mielőbb hagyja ott nagyanyádat, ha megszólalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!