Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet együtt élni egy...

Hogyan lehet együtt élni egy energiavámpírral?

Figyelt kérdés
Rájöttem,h a nagymamám energiavámpír. Minden jel erre utal. Sajnos együtt élünk velük,amit már nehezen birunk anyummal. A napokban hallottam erről az energiavámpíros dologról,és utánanéztem. Rájöttem,h a nagymamám elszívja anyukámtól az energiát. Anyum depresszuós,de valahogy mikor elmegy valahova,jobban érzi magát. Volt már,h a nagyszüleim elutaztak egy hétre,és teljesen más volt. Mintha kicserélték volna. Viszont mikor itthon vannak a nagyszüleim,anyum örökké fáradt,rosszkedvű. A nagymamám pedig 73 évesen tele van energiával. Ő vezeti a háztartást,biciklizik,mindig megy valahova. Viszont mikor itthon van,örökké nyavalyog h ilyen rosszul van meg olyan rosszul van. És szörnyen idegesítő. Mindenbe beleköt,és néha olyanokat beszól,h anyumnál és nálam kivágja a biztosítékot. Már el akartunk költözni,de apám nem akarja itthagyni a házat. így viszont élni sem lehet.
2011. júl. 19. 18:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Könnyen.
2011. júl. 19. 19:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Bizony, van ilyen.
2011. júl. 19. 19:08
 13/19 anonim ***** válasza:

"[nagymamád] Viszont mikor itthon van,örökké nyavalyog h ilyen rosszul van meg olyan rosszul van. És szörnyen idegesítő. Mindenbe beleköt,és néha olyanokat beszól,h anyumnál és nálam kivágja a biztosítékot."

Nem lehet, hogy édesanyád ezek miatt érzi rosszul magát? Ha leköti a figyelmét, és nem koncentrál nagymamádra, akkor javulás tapasztalható?

Egyelőre ne tudd be a dolgot természetfölöttinek. Megpróbáltátok már megbeszélni közösen a dolgot? Őszintén elmondani egymásnak a problémáitokat?

2011. júl. 19. 19:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Sokkolóval támad a szívét az olyan mint egy "energikaró".
2011. júl. 19. 19:44
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
vezess áramot fokhagymába vagy ezüstbe..
2011. júl. 19. 21:33
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

szerintem semmi energia vámpírságról nincs szó.

nagymamád rendes de önfejű, sok dolgot helytelenítő asszony, szerencsére energikus is,(mennyivel rosszabb lenne ha pelenkázhatnád) de semmi köze anyukádhoz ilyen értelemben.

Én inkább miatta aggódnék, mert az energiavámpirizmus gyakran időszakos jelenség, ami a depressziós embereknél jelenhet meg.

Ha elmegy azért olyan energikus, mert sok ember közt lehet, ami feltölti energiával, otthon viszont nincs ott ez a plussz erő, ami az energiavámpír képességtől függetlenül is lehalászható.. ráadásul a nagymamád számonkérő magatartása is tovább rontja a kedvét. De ez pszichológiai, nem vámpírikus dolog.

2011. júl. 19. 22:17
 17/19 anonim ***** válasza:
72%
Lehet, hogy anyád is energiavámpír, és mikor otthon van azért rosszkedvű, mert a "Két dudás nem fér meg egy csárdában" után szabadon - Két energiavámpír nem fér meg 1 lakásban". !!
2011. júl. 19. 22:56
 18/19 anonim válasza:
El kell költöznötök, apuddal beszéljétek meg, leginkább anyudnak kéne ezt megbeszélnie az apuddal, de az sehogy sem jó, ha 3 generáció él együtt, megértem anyudat 100%-ig, Én sem szeretnék se szülőkkel, se anyóssal együtt élni semmi pénzért (pedig szeretem őket).
2011. aug. 11. 13:28
 19/19 anonim ***** válasza:

Igazat írsz.

Az idős nők közül elég sokan válnak energiavámpírrá - az én édesanyám is az.

2013. szept. 20. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!