Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mit tehetnék?

Miért van ez? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy az eddigi összes párkapcsolatomban azt éreztem, hogy mindig rosszkor ismerem meg öket? mármint teljes az összeférhetetlenség, mindig rossz az idözítés... szakítás.. aztán mikor végre beteljesedhetne, benne vagyok egy új kapcsolatban? már most 4 év alatt 3x éltem ezt meg. és megszakad a szívem, hogy ''mindig lemaradok'' a velük való boldogságról... miért lehet ez? a karmával lehet kapcsolatos?

pl. számomra a legnagyobb szerelem, ami lassan 4 éve volt,majdnem belehaltam a fájdalomba, mert akkor épp olyan szakaszában volt az életének, hogy semmiképp sem vállalt fel, és most jelentkezett nyáron, hogy most mehetne a dolog.. de én meg már 2 éve benne vagyok egy kapcsolatban... és benne is maradtam, de most megtudtam, hogy már együtt él mással... mikor választhattam volna öt is nyáron, de dem akartam elhagyni a mostani páromat :(

ugyanez kb. fél éve... az elsö szerelem, 5 éve.. nem ment akkoriban, sokminden közbe szólt, de most felkeresett, h mindent megtenne, hogy az övé legyek ismét, mostmár megérett a dologhoz... de neki is nemet mondtam. kitartottam a mostani mellett, de közben itt meg ugyanazok a viták vannak, amik a többivel is voltak... kezdem azt érezni, hogy ez nincs véletlen. mi lehet a gond? mi ennek a jelentösége, jelentése?

2011. dec. 9. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Örökölt vagy átvett sorsmintázat.

Nekem hobbim a sorsalakito modszerek kiprobalasa - valojaban és is egy ilyen orokolt vagy átvett sorsmintát szeretnék letenni, csak hát még nem sikerult teljes egészében. A Hellinger-féle családállitás jó arra, ha átvetted valakitől. Azt próbáltad már?

Ha örökölted, akkor szerintem a TEK oldás, de ezt még nem próbáltam ki.

2011. dec. 9. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:

A Hellinger-hez kapcsolodoan van egy kartya, A párkapcsolat symbolonja, itt tudsz huzni egyet:

[link]

2011. dec. 9. 20:22
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves válaszodat! :) és milyen módszereket javasolnál? vagy te miket próbáltál már?
2011. dec. 9. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt a fent megnevezett 2-t javasolnám. A tobbi - amibol rengeteg van - csak a sajat eleted soran osszeszedett mintazatokat oldja kezdve a pszichologiatol az NLP-n at a kulonbozo kineziologiai modszerekig.
2011. dec. 9. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!