Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Te miben hiszel? (lent! )

Te miben hiszel? (lent! )

Figyelt kérdés

Halálod után szerinted mi történik?

-mennyországi élet

-feltámadás

-újjászületés

vagy

-örökké eltűnsz?

Te melyikben hiszel,és miért?

2011. nov. 24. 19:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
ahha...persze haver:D
2011. nov. 25. 14:37
 22/30 anonim ***** válasza:

"ahha...persze haver:D"

Igen, valószínű ha más mesélné, és nem éltem volna át akkor én is ezt mondanám. :)

2011. nov. 25. 14:47
 23/30 anonim ***** válasza:

Mindazokkal akik evilági és túlvilági kérdésekben észokokra hivatkoznak,közlöm,hogy sokáig ezt tették tudós bácsik is. Megülték az ész diadalát.Aztán többszöri csalódás után megűlték,megülik az ész torát is. - - - Most itt tart a komoly tudomány. Régi ismeret. a LOGIKA magábanhordja saját buktatóját is. Ezért akik olyan mfennen fogalmaznak e kérdésben - DNS és egyebek - vegyék észre: még van tanulnivalójuk. Nemcsak bölcselet van,hanem tapasztalati tudomány is. A megtapasztalások leírása.

Éppen most értesültem egy ilyenről Corrie ten Boom: Menedék c.-ű könyvének olvasásakor. Zsidók bújtatása miatt került ő és családjuk lágerba. Intuíciójában - éber állapotbani látás - "meglátta" ami majd történik velük. Ezt vajon hova teszik az itteni "tudós" urak? A történelemben több ilyen is volt. Próféták jövendölései... Isten Fia Jézus előre megmondta Jeruzsálem pusztulását. - - - 70 év múlva úgy lett.

A tudomány emberei zömmel Istent ismerő,Róla tudó emberek voltak.

Szent-Györgyi Albert - Nóbel-díjjat kapott 1937-ben orvosi és élettani munkájáért, a C-vitamin is hozzáfűződik - egyik imája ez volt: "Ienem add,hogy testvére legyek testvéremnek,hogy testvére legyek testvéremnek."

2011. nov. 26. 15:13
 24/30 anonim ***** válasza:
Jeruzsálem még ma is áll...sajnos
2011. nov. 26. 15:16
 25/30 anonim ***** válasza:
A feltámadásban hiszek, egy földi örök életben. Ezt úgy gondolom megalapozott hit, hisz a Biblia tanításán alapul. A (János5:28,29)arról beszél, hogy a halottak felfognak támadni, és a (Zsoltárok37:10,11,29)
2011. nov. 26. 16:19
 26/30 anonim ***** válasza:

ma 15:16

te tényleg ennyire el vagy maradva,vagy csak ezt akarod játszani?

Egy várost lehet újra felépíteni is. A második világháborúban sok város elpusztúlt,de most újra város

2011. nov. 26. 19:30
 27/30 anonim ***** válasza:
akkor mégse pusztult el:)
2011. nov. 26. 19:31
 28/30 anonim ***** válasza:
:@
2011. nov. 27. 13:58
 29/30 anonim válasza:

Első!!!! én biztos vagyok benne, hogy Isten és Jézus létezik, és hidd el, hogy így az élet is könnyebb....

:DD

És hogy miért? mert már tapasztaltam Isten jelenlétét a közelemben, sok gondon átsegített, amiből egyedül nem tudtam volna kilábalni.

Ez nem egy szent beszéd, csak gondold át, és olvasgass bele a Bibliába..stb.

Ja és ebből ne higgyétek azt, hogy én ilyen szent életű vagyok, ugyanúgy eljárok bulizni, stb...csak nem iszom le magam teljesen, vagy tudom mi a határ..:D

Remélem egyszer te is átéled, és megtérsz, és akkor ez már nem lesz számodra sem kérdés l/15

2011. dec. 16. 21:21
 30/30 anonim válasza:
Ja de, ezt nem arra értem, hogyvan reinkarnáció, hanem van örök élet (a Mennyországban)!!!!
2011. dec. 16. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!