Te miben hiszel? (lent! )
Halálod után szerinted mi történik?
-mennyországi élet
-feltámadás
-újjászületés
vagy
-örökké eltűnsz?
Te melyikben hiszel,és miért?
Abban hogy lekapcsolok mint egy gép.
Azért, mert nincs tudományos bizonyíték az ellenkezőjére.
Utolsó nem veszel figyelembe olyan dolgokat, mint a DNS eddig megismert működése. Lehet van evolúció, kiválasztódás, de a DNS-ed kapcsolókra és alap 'szoftverekre' épül. Ilyen rendszer nem alakul ki természetes körülmények között.
Abban viszont igazad van, hogy hivatalosan nem észleltek túlvilági jelenséget és nem bizonyították a nooszféra, a kollektív tudat mezejének létezését sem.
Valami valószínűleg van a testi halál után.
Én is nagyon remélem,de gőzöm sincs,hogy miben hiszek.
De nagyon nagyon nagyon bízok benne,hogy még találkozok a szeretteimmel.Az utóbbi időben rengeteget gondolkozok ezen.5 hete halt meg a nagymamám.:/
"Hiszek egy Istenben,Mindenható atyában,menynek és földnek,minden láthatónak és láthatatlannak teremtőjében és a Jézus Krisztusban,mi urunkban aki született...."
A többit tudod...
Engem nem érdekelnek a bizonyítékok. Bizonyítsd be a reinkarnációt... na látod. Van ezer és egy feljegyzett, hitelesnek tűnő történet, ugyanakkor abban sem lehetsz biztos, hogy ezek az emberek egyáltalán éltek valaha (nemhogy az előző életükben...).
Így én azt vallom, hogy érdemes mindent minél jobban megismerni, nyíltan hozzáállni, és a saját józan eszedre hallgatni, mit gondolsz lehetségesnek, mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!