Te miben hiszel? (lent! )
Halálod után szerinted mi történik?
-mennyországi élet
-feltámadás
-újjászületés
vagy
-örökké eltűnsz?
Te melyikben hiszel,és miért?
Egyszer majd elöregszik a testem, és én, mint szerves anyagcsomó, elporladok. Tudatom megszűnik, a világ számomra véget ér.
Ez teljesen békés és megnyugtató, a világnézetem többi részével kerek egészt alkot, nincsenek fölösleges értelmek és entitások.
Reinkarnáció.
Az oka: Átélt testen kívüli élmények. Azaz nekem nem kell bizonygatni hogy a test halálával megszűnünk létezni, mivel tapasztaltam hogy a testen kívül is létezik a tudatunk.
"De ezt sose fogjuk megtudni, mi van a halál után."
Éppen hogy annál biztosabb dolog, mint hogy megtudjuk, a világon nincs. :)
"milyen cuccot tolsz tesó?"
Ez a kérdés akkor szokott jönni amikor valakinek halvány gőze nincs a dologról. :) Tesó...
"Ez a kérdés akkor szokott jönni amikor valakinek halvány gőze nincs a dologról. :) Tesó..."
Ne aggódj, legalább egyszer majd ők is megtapasztalják. Holtbiztos.
Van egy haverom aki ugyanígy röhögött, meg jött a szöveg, hogy "neked cucc sem kell, be vagy állva így is" :), stb.
Aztán történt egy dolog, és ő is átélt TKÉ-t, utána valahogy már nem poénkodott vele. :)
Kedves Digo!
Hogyan volt ilyenben részed? Kíváncsi vagyok, mert ez a dolog nagyon érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!