Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Te miben hiszel? (lent! )

Te miben hiszel? (lent! )

Figyelt kérdés

Halálod után szerinted mi történik?

-mennyországi élet

-feltámadás

-újjászületés

vagy

-örökké eltűnsz?

Te melyikben hiszel,és miért?

2011. nov. 24. 19:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Egyszer majd elöregszik a testem, és én, mint szerves anyagcsomó, elporladok. Tudatom megszűnik, a világ számomra véget ér.

Ez teljesen békés és megnyugtató, a világnézetem többi részével kerek egészt alkot, nincsenek fölösleges értelmek és entitások.

2011. nov. 24. 21:31
 12/30 anonim ***** válasza:

Reinkarnáció.

Az oka: Átélt testen kívüli élmények. Azaz nekem nem kell bizonygatni hogy a test halálával megszűnünk létezni, mivel tapasztaltam hogy a testen kívül is létezik a tudatunk.

2011. nov. 25. 01:40
 13/30 Antimod ***** válasza:

"De ezt sose fogjuk megtudni, mi van a halál után."

Éppen hogy annál biztosabb dolog, mint hogy megtudjuk, a világon nincs. :)

2011. nov. 25. 08:08
 14/30 anonim ***** válasza:

# 12

milyen cuccot tolsz tesó?

2011. nov. 25. 10:26
 15/30 anonim ***** válasza:

"milyen cuccot tolsz tesó?"

Ez a kérdés akkor szokott jönni amikor valakinek halvány gőze nincs a dologról. :) Tesó...

2011. nov. 25. 11:02
 16/30 anonim ***** válasza:
azért kérdem hogy mit használsz, mert nem vagyok jártas a drogokban, de te már szétflashelhetted az agyad:D
2011. nov. 25. 11:19
 17/30 Antimod ***** válasza:

"Ez a kérdés akkor szokott jönni amikor valakinek halvány gőze nincs a dologról. :) Tesó..."

Ne aggódj, legalább egyszer majd ők is megtapasztalják. Holtbiztos.

2011. nov. 25. 11:23
 18/30 anonim ***** válasza:

Van egy haverom aki ugyanígy röhögött, meg jött a szöveg, hogy "neked cucc sem kell, be vagy állva így is" :), stb.

Aztán történt egy dolog, és ő is átélt TKÉ-t, utána valahogy már nem poénkodott vele. :)

2011. nov. 25. 12:18
 19/30 anonim ***** válasza:

Kedves Digo!

Hogyan volt ilyenben részed? Kíváncsi vagyok, mert ez a dolog nagyon érdekel!

2011. nov. 25. 13:23
 20/30 anonim ***** válasza:
Gyerekkorom óta vannak spontán TKÉ-im, nem teszek semmi különöset hogy legyenek. Először azt hittem hogy valami valós álmok, valós környezetben, de később megbizonyosodtam róla hogy nem álmodok. Lassan megtanultam közlekedni is ebben az állapotban, bár kicsit nehézkes a koordináció fizikai végtagok nélkül, de nem lehetetlen.
2011. nov. 25. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!