Hiszel abban, hogy mindenki olyan halált fog halni, ahogyan az életét élte?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 20:07
1/20 anonim válasza:
Nem. Ha van egy ember aki egész életében korrekt volt, ahhoz odamegyek és lelövöm poénból akkor nem úgy hal meg. Felmerül a kérdés: Milyen halálok vannak? Miben különböznek?
2/20 Neménvagyokaz válasza:
Nem. Akkor korrekt lenne az élet, de nem az. Pl. Ha ez így lenne akkor a Legtöbb elítélt kínhalált halna, míg mások szépen, csöndben fájdalommentesen halnának meg.
3/20 anonim válasza:
Szeretnék hinni ebben, de az élet nem ezt bizonyítja.
4/20 anonim válasza:
Nem. Ma halt meg az unokatestvérem 3 hónapos babája betegségben. Csendben elaludt. Nem úgy halt meg, amilyen életet élt... :(
5/20 anonim válasza:
Nem hiszek. Én rendes életet élek, de tudom, hogy egy merényletben fogok meghalni. Többször megálmodtam, és a jósom is alátámasztotta.
6/20 anonim válasza:
merényletben? ellened? ilyen nagy ember vagy te? :D
7/20 anonim válasza:
Nem hiszek. A 20.42. azért álmodik róla többször is,mert hisz a jóslásban. Ez elég veszélyes lehet,ha emiatt egy komoly betegséggel nem törődik majd. A jóslásokban ostobaság hinni.
8/20 anonim válasza:
Elővigyázatosság a legvégső megoldás annak, aki élni akar.
9/20 anonim válasza:
Afrikában is azért halnak éhen az emberek mert mohók, falánkak, telhetetlenek. Ugye milyen irónikus...?
10/20 anonim válasza:
Igen, hiszek.
Egészségügyben dolgoztam sokáig, és ezt láttam.
Az egyik legjobb barátnőm mentős, pont nemrégiben beszélgettünk erről.
Szinte ugyanezeket a szavakat mondta, amit te kérdeztél.
Nem az extrém esetekre gondolok, amikor valakit agyonlőnek, vagy a csecsemőhalálokra, de az esetek nagy többségében igaz.
Láttam kínok között meghalni huszonéves drogos, partizós srácot, és láttam megbékélt öregeket, akik békésen és szépen éltek, és úgy is haltak meg.
Elaludtak.
Sok mindent látsz a kórházakban, valahol azt olvastam, hogy a kórház az "sűrített élet", és így is van.
Úgyhogy én hiszek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!