Nem úsztuk meg a májusban elmaradt világvégét? Vélemény?
Úgy tűnik korán ittunk a medve bőrére, amikor azt hittük megéljük a reptoid inváziót. Október 21-én eljő az apokalipszis?
átolvastam ezt a cikket:
engem is érdekel nagyon az ezo dolgok de szerintem ez 1 nagy átverés amin csak az az ember akar meggazgagodni.
pár mondat amit szemet szur nekem és kiemelem ide:
,, tüzet és járványokat látott, melyek elborítják bolygónkat,, persze 1 nap alatt,...és pont járvány -.-
,,Az idős férfi már korábban is kiáltott apokalipszist, 1988-ban és ’94-ben.,,
,,A bölcs öreg azonban saját vagyonán nem adott túl az ítéletnaptól félve.Állítása szerint május és október közt neki is élnie kellett valamiből, így nem lett volna értelme azt elajándékoznia.,,
,,A férfi azokról az adományokról is beszélt, amiket a rádió hallgatóitól az ige terjesztésére gyűjtött. Persze nem kíván visszaadni egy centet sem, mivel úgy gondolja, a lehető legbölcsebben tudja elkölteni a felajánlott összeget.,,
többet nem idézek a cikkből de ami legjobban szemet szúr hogy 1 keresztény csinálja a cirkuszt.
és nem az első ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!