Az idő csak illúzió, és minden egyszerre történik? Ti szoktatok ilyeneken gondolkodni? Vélemény?
-ez h.lyeség.
-nem szoktam.
-nézzél kevesebb szkifit.
- nem
- nem
- most a sok észlény majd avval jön, hogy de jó, hogy valaki gondolkodik ilyeneken is meg a többi szentfazék ökörség. Szerintem simán ne filózz hülyeségeken vagy olyanon, amit úgyse értesz meg soha. Ugyanolyan unalmas téma, mint a: hova tágul az univerzum, mi van a halál után és társai.
Jaj ne fárasszál már. A te világmegváltó agyalásaid már eszébe jutott pármillió embernek, mégse lettek szebbek/jobbak tőleé shiába kérdezgetek, lehetséges-e,
1) honnan szopjuk mi azt ki
2) kit érdekel, mert soha nem tudod meg
Észrevettétek már, hogy általában az első pár válasz meghatározza a többit is? Ha valaki azt írja, hogy jajj ez milyen hülyeség, akkor rögtön elkezdi a többi is. Persze, ha azt írták volna előbb, hogy hú de érdekes, akkor olyan válaszból lenne több. Bocsi az off-ért Kérdező.
Egyébként azt hiszem, a második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!