Gondolom nem vagyok egyedül. Vélemény?
Szóval ritkán álmodom olyat amiben én-én vagyok.
Néha viszont előfordul, hogy rájövök h csak álmodom.
Ilyenkor azt csinálok amit akarok és ez marha jó érzés, hogy tudom, hogy nincs következmény.
A roszz álmoknál pedig megérzem, hogy ennek nem lesz jó vége és fel tudok ébredni még mielőtt elkezdődne..:)
Mi a véleményetek? Esetleg van sztorid evvel kapcsolatban?:D
Ez nagyon klassz sokan így vannak vele, de azért nem olyan sok ember képes erre hogy irányítja az álmát ennek több dolog lehet az oka, Pl : Te saját magad irányítod a sorsod.
vagy , A álmaid tudatosak ami azt is jelentheti hogy a lelki állapotod nagyon erős.Vagy még nagyon sok dolog.
nahaat...en is pont igy vagyok, sokszor rajovok, hogy csak almodom kicsi korom ota, egyszer azt almodtam, hogy jatszottunk a haz elott en meg azt mondtam a tobbieknek "gyertek probaljuk ki a cigit, hisz ez ugyis csak alom, nem tudja meg senki:D"
aztan mikor ereztem, hogy baj van almomban szorosan osszcsuktam a szemem es azt mondtam "na en most inkabb felkelek meg mielott..." ez mindig jol fogott ha bajba voltam:D de aztan az alom kitolt velem, egyszer megint bajba kerultem es gyorsan le akartam lecelni(felkelni) azt hittem h fel is ebredtem de csak egy ujabb alomba kerultem, azota ketszer haromszor is kell probalkoznom hogy sikeres legyen a felebredes:)
abban is tudom iranyitani az almom,hogy ha dolgom van egy rossz emberrel egyszeruen elhatarozom h o egy jo barat, odamegyek hozza es neki is szolok "figyelj te most barat vagy" es barat lesz:)
konyvet errol meg nem olvastam, de erdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!